Ο Στόχος μας

Το i-paidi έχει σκοπό να βοηθήσει χιλιάδες γονείς που τα παιδιά τους ηλικίας 1-12 ετών έχουν δυσκολίες Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ) στην καθημερινή τους ζωή. Θέλουμε να τα ενισχύσουμε.

Τα παιδιά αυτά παρουσιάζουν μεγάλη απόκλιση ανάμεσα στις πραγματικές δυνατότητές τους και σε αυτές που τελικά αξιοποιούν. Στην ιστοσελίδα αυτή, οι γονείς μπορούν να βρίσκουν τέτοιο υλικό, ώστε το παιδί τους  όχι απλά να τα καταφέρνει αλλά να θριαμβεύσει.

Το i-paidi είναι πρόκληση.  To i-paidi στοχεύει να δώσει στους γονείς των παιδιών με ΔΕΠ-Υ άμεση βοήθεια, ενημέρωση και καθοδήγηση προκειμένου να βρίσκουν λύσεις και να νοιώθουν σιγουριά έχοντας πλάι τους έναν εξειδικευμένο φίλο.

Υποσχόμαστε:

  • Δωρεάν πρόσβαση σε ειδικούς καθημερινά  (εξειδικευμένοι λογοθεραπευτές, παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, παιδαγωγοί)
  • Δώρα και εκπτώσεις σε δραστηριότητες ή προϊόντα που εξυπηρετούν το παιδί με ΔΕΠ-Υ και την οικογένειά του (βιβλία, camp, διακοπές, ιατρικές συμβουλές, σχολεία)
  • Ασφαλή διάλογο με άλλους γονείς παιδιών με ΔΕΠ-Υ σχετικά με ίδια θέματα ενδιαφέροντος
  • Βοήθεια στους γονείς για να αναγνωρίσουν και να χειριστούν ανάλογα το παιδί τους αξιοποιώντας τις ικανότητές του
  • Σεβασμό στις εξατομικευμένες πληροφορίες που δίνει ο γονιός
  • Προτάσεις για τον ελεύθερο χρόνο του παιδιού με ΔΕΠ-Υ, και για διασκέδαση και για επιμόρφωση.

Ακριβώς αυτούς τους τομείς χρειάζεται ο γονιός για συμπαράσταση, για να μειώσει το άγχος του και για να ενδυναμώσει την πρόοδο του παιδιού του με ΔΕΠ-Υ.

 

Μοιραστείτε το...