ΘέατροΠροτάσειςΨυχαγωγία

«Ολόγυρα, Ολότελα, Ολόιδιοι»: Bullying στο… bullying

«Το γέλιο κάνει bullying στο bullying», αυτό μας υπόσχεται η άκρως κωμική και εκπαιδευτική παράσταση «Ολόγυρα Ολότελα Ολόιδιοι», στο Θέατρο Άνεσις.

Ένας στρουμπουλός μπόμπιρας, που δέχεται συνεχώς bullying, βρίσκει την ημέρα των γενεθλίων του, ανάμεσα στα δώρα του, ένα μαγικό αντικείμενο που μπορεί να πραγματοποιήσει μια επιθυμία του. Με τη βοήθεια των Οδηγιών Χρήσης που υπάρχουν μέσα στη συσκευασία εύχεται «να γινόμασταν όλοι οι άνθρωποι ίδιοι», νομίζοντας ότι έτσι δεν θα υπάρχει πια κανένας λόγος για κανένα διαχωρισμό και αυτομάτως όλα τα προβλήματά του θα λυθούν. Όμως, το μόνο που καταφέρνει είναι σε Όλο τον πλανήτη οι άνθρωποι να γίνουν Oλότελα Oλόιδιοι και μια σειρά από ευτράπελα αρχίζουν να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο ήρωάς μας μαθαίνει να αντιμετωπίζει το φόβο του, αλλά και τη σκληρότητα των άλλων, που τελικά ίσως να φοβούνται περισσότερο από εκείνον.

To «Ολόγυρα Ολότελα Ολόιδιοι» είναι μια ξεκαρδιστική παράσταση– έμπνευση για το διαχρονικό θέμα της σχολικής βίας, που διδάσκει σε μικρούς και μεγάλους πως όχι μόνο ο σχολικός, αλλά και κάθε είδους εκφοβισμός, μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα κατάλληλα μέσα!

Η παράσταση διατίθεται και στα σχολεία 1οβάθμιας και 2οβάθμιας εκπαίδευσης, στο θέατρο Άνεσις ή σε χώρο του σχολείου, με ειδικές τιμές για τους μαθητές.

Οι απαντήσεις στο έργο που έγραψε μαζί με την Κατερίνα Τσατσαράγκου και σκηνοθετεί ο Θεόδωρος Κανδηλιώτης.

 

Ταυτότητα παράστασης
Ηλικία παρακολούθησης: 4+
Παίζουν: Μιχάλης Αλικάκος, Θεόδωρος Κανδηλιώτης, Σταυρούλα Ντέμκα, Ολυμπία Σκορδίλη.

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή 11:30 & 14:30 (από 25/10/2015)
Διάρκεια: 70”
Εισιτήρια: 9€ κανονικό, 7€ μειωμένο. 10 δωρεάν εισιτήρια για άνεργους με κάρτα ΟΑΕΔ, σε κάθε παράσταση.
Κρατήσεις: 6943903557 & 210 7488881-2

Θέατρο Άνεσις
Λεωφόρος Κηφισίας 14
Αμπελόκηποι, Αθήνα
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-7488881-2

Περισσότερα για την παράσταση μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Ειδικά για τις φίλες και τους φίλους του i-paidi.gr ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ 5€. Τυπώσετε το παρακάτω κουπόνι και να το προσκομίσετε στο ταμείο του Θεάτρου Άνεσις.

coupon-oloidioi

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

 

 

 

Share this...