Σαρδέλα με μαρούλι σαλάτα

ΥΛΙΚΑ:
220 γρ. Σαρδέλα το άτομο
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Η σαρδέλα, γεμάτη από λιπαρά Ω3 είναι πλήρως υγιεινή διατροφή για ΔΕΠ-Υ. Βγάζει ο γονιός τη σαρδέλα από τα λέπια, τα βράγχια και τα εντόσθια. Καθαρίζει τα ψάρια με πολύ νερό. Τα ραντίζει με αλάτι, πιπέτι και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Μόλις κάψει το λάδι στη φωτιά, ρίχνει το ψάρι.

Πριν θα είχε πλύνει τα μαρούλια, θα τα είχε κόψει με το μαχαίρι σε μικρά κομματάκια. Αφού βάλει το μαρούλι στη σαλατιέρα, προσθέτει ξύδι, λάδι και ίσως λίγο αλάτι.

 

Μοιραστείτε το...