Χταπόδι με σπαγγέτι

[:el]Υγιεινό φαγητό για όλους, ιδανικό για παιδί με Υπερκινητικότητα

  • 1-χταπόδι
  • 3-φύλλα δάφνης
  • 1-λεμόνι
  • Ελαιόλαδο
  • Πιπέρι
  • ½ -ποτήρι νερό

Εκτέλεση:

Πλένουμε το χταπόδι. Το βράζουμε  με τη δάφνη, για μισή ώρα.
Χτυπάμε λίγο τα:  λεμόνι, λάδι, πιπέρι, νερό. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
Βουτάμε το χταπόδι μέσα στο  ζωμό. Το βάζουμε στο πυρέζ. Μπαίνει στο φούρνο, για 20–30 λεπτά.
Αυτό το διάστημα, βράζουμε ένα λίτρο νερό, βάζουμε 2-κ.σ.αλάτι και βάζουμε τα  σπαγγέτι για 11 λεπτά. Τα στραγγίζουμε!
Σερβίρουμε το χταπόδι  με τη σάλτσα του πάνω  στα σπαγγέτι.

Καλή σας όρεξη!

–[:]

Μοιραστείτε το...