ΔραστηριότητεςΠροτάσειςΨυχαγωγία

Η ταινία «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» ήρθε και φέρνει μοναδικά προϊόντα με τους αγαπημένους μας υπερήρωες

Η νέα ταινία Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος ήρθε στους κινηματογράφους και οι πιο αγαπημένοι ήρωες της Marvel εισβάλουν στις ζωές των μικρών τους φίλων με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Παιχνίδια, ρούχα και αξεσουάρ γίνονται η νέα μανία!

Η πολυαναμενόμενη τρίτη ταινία του Captain America παρουσιάζει τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των ηρώων της Marvel. Ο Captain America με τον Falcon και τον φίλο του Bucky Barnes/Winter Soldier, εναντίον της ομάδας του Iron Man και τον εκπληκτικό Spider-Man, Ποιος θα είναι ο νικητής; Η ταινία έρχεται για να δώσει την απάντηση!

Οι αγαπημένοι ήρωες της Marvel έρχονται με σούπερ καλοκαιρινή διάθεση και γεμίζουν δράση τη ζωή των μικρών τους φίλων. Μπαλόνια νερού ή χλαπάτσα Spider-Man, που προσκολλάται σε γυάλινες επιφάνειες και είδη θαλάσσης Avengers για δυναμικό κολύμπι θα γίνουν τα must have παιχνίδια για κάθε «πειραχτήρι». Οι πιο ατρόμητοι κυνηγούν τους «κακούς» με το παιδικό τρίκυκλο σκούτερ Spider-Man.

marvel

Νέες καλοκαιρινές συλλογές με ρούχα και παπούτσια, t-shirts με χαρακτήρες Marvel (Avengers, Captain America και Spider Man) και τσάντα με μάσκα Avengers θα κάνουν κάθε μικρό αγόρι τον ήρωα του σχολείου!

avengers

Οι πιο φανατικοί θαυμαστές φτιάχνουν τους δικούς τους mash-up ήρωες με τις προσαρμόσιμες φιγούρες των εξελιγμένων σούπερ ηρώων Spider-Man και Iron man της Hasbro, ανταλλάσοντας τα μέλη τους και δημιουργόντας τον απόλυτο πολεμιστή για τις δικές τους μοναδικές περιπέτειες. Τώρα, μεταμφιέζονται  στον αγαπημένο τους Avenger με τη μάσκα του Iron man, του Captain America και του Hulk ή  διασκεδάζουν με το Spider-Man Hero FX γάντι, που εκτοξεύει ιστό και σκαρφαλώνει σε τοίχους! Ό,τι κι αν επιλέξουν, το παιχνίδι με τους φίλους γίνεται μια συναρπαστική περιπέτεια!

captain-america-marvel

Για τους πιο μικρούς μας φίλους ένα σετ φαγητού Spiderman θα κάνει κάθε φαγητό να φαίνεται πεντανόστιμο, ενώ παίζουν με παζλ από τη Ravensburger, με μίνι σετ ποδοσφαίρου, εστία με μπάλα με τον Spider-Man, με αερόμπαλα ή με κουβαδάκι και αξεσουάρ παραλίας.

Ο εμφύλιος πόλεμος της Marvel ξεκινά με την ταινία «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» και ένα κύμα παιχνιδιών έρχεται να κατακλύσει όλους τους μικρούς φίλους των υπέρ ηρώων!

Share this...