ΔραστηριότητεςΠροτάσειςΨυχαγωγία

Θετική ενέργεια απο την Amita Motion

[:el]Το i-paidi.gr συμβουλεύει τους γονείς παιδιών με Διάσπαση Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα (ΔΕΠ-Υ) να παρακινούν το παιδί να ακούει Μουσική, να παίζει Μουσική, να χορεύει με τη Μουσική. Το μάθημα με νότες, με ρυθμό και με μέτρο εκπαιδεύει, οργανώνει και γεμίζει με Θετική Ενέργεια,  το μαθητή, από την ηλικία των 3 ετών έως τον έφηβο. Προτείνετε λοιπόν στους εφήβους σας είτε έχουν Μαθησιακές Δυσκολίες είτε όχι, να επισκεφτούν και να διασκεδάσουν στο ανανεωμένο website www.thetikienergeia.gr

Για περισσότερα από 10 χρόνια, η Amita Motion μοιράζει Θετική Ενέργεια image009και αισιοδοξία  μέσα από τη μουσική και τις ξεχωριστές και μοναδικές δράσεις της.

Φέτος, η Θετική Ενέργεια μεγαλώνει και η Amita Motion ετοιμάζεται να δημιουργήσει νέες ξεχωριστές και ανατρεπτικές εμπειρίες για όλους τους νέους!

Μέσα από το φρέσκο και ανανεωμένο website www.thetikienergeia.gr, η Amita Motion  δίνει βήμα στους νέους να εμπνευστούν, να ανακαλύψουν, να εκφραστούν, να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και κυρίως να ζήσουν ξεχωριστές και μοναδικές εμπειρίες!

AMITA MOTION POSITIVE BATTLES: σε αυτόν τον αγώνα κερδίζει το ταλέντο! Όλοι οι νέοι μπορούν εδώ να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους και να «αγωνιστούν» με θετική ενέργεια γι’ αυτό που αγαπούν! Όλοι οι νέοι μπορούν εδώ να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους και να «αγωνιστούν» με Θετική Ενέργεια γι’ αυτά που αγαπούν και για τα όνειρά τους! Στον πιο positive διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος νέοι άνω των 16 χρονών, να διαγωνιστούν στο τραγούδι, το DJ mixing και το χορό.

Amita Motion Battle of the mixΑγαπημένοι καλλιτέχνες όπως οι:

Μύρωνας Στρατής, REC, Claydee, Sparky T, Bobito, Νίκος Μαριάνος, Κλαίρη Καραπιδάκη και Δημήτρης Καραγεώργος γίνονται coaches και μαθαίνουν
στα νέα ταλέντα τα μυστικά του καλύτερου performance τραγουδώντας, μιξάροντας και χορεύοντας!

Οι 36 πιο ταλαντούχες ομάδες των Amita Motion Positive Battles θα περάσουν στην 1η φάση της ψηφοφορίας του κοινού, και μέσα από διαδοχικές ψηφοφορίες θα  αναδειχθούν οι 6 finalists,  που θα διαγωνιστούν στο Amita Motion Final Positive Battle! Η ανάδειξη των νικητών θα γίνει τον Νοέμβριο, όπου ο 1ος νικητής από κάθε κατηγορία θα κερδίσει δισκογραφικό συμβόλαιο, ενώ οι 2οι νικητές θα κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 1.000 Ευρώ.

ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΓΏΝΑΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΉΣ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ! ΈΛΑ ΜΑΖΊ ΜΑΣ!

ΑΓΩΝΙΖΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΆΜΕ. ΑΓΩΝΙΖΌΜΑΣΤΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑ!

 

ΒΡΕΊΤΕ ΜΑΣ Amita Motion Battle of the tunesΕΔΏ:

Website: www.thetikienergeia.gr
Facebook: facebook.com/amitamotion
Instagram: instagram.com/amitamotion
YouTube: youtube.com/AmitaMotionOfficial

 

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ AMITA MOTION

Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η Amita Motion είναι ο πρώτος 100% φυσικός χυμός με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες. Από το 1993 που λανσαρίστηκε στην Ελληνική Αγορά το 1993, αποτελεί τον αγαπημένο χυμό των νέων.

Εδώ και 11 χρόνια η Amita Motion έχει καταφέρει να κάνει τη Θετική Ενέργεια πράξη, προσφέροντας στους νέους μοναδικές εμπειρίες, ενέργεια , αισιοδοξία και χαρά μέσα από ξεχωριστές  interactive online ενέργειες, ανατρεπτικά μουσικά events και συναρπαστικές συναυλίες!

 

ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟ www.coca-colahellenic.gr  ΚΑΙ ΣΤΟ: www.facebook.com/CocaCola3E

image006[:]

Share this...