i-paidi

Παιδί με Διάσπαση Προσοχής : γονείς και επαγγελματίες

Μαριάννας Λαγουμίδη, Founder of i-paidi.gr
Η www.i-paidi.gr , η ιστοσελίδα για το παιδί με Διάσπαση Προσοχής (ΔΕΠ-Υ), επεκτείνει την αλυσίδα των επαφών σε Διεθνές επίπεδο. Εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων Ελλάδας και εξωτερικού, Εξειδικευμένοι Επιστήμονες, Επιχειρηματίες και Οργανισμοί συναντηθήκαμε στο 6ο Capital Link, στο Athens Hilton. Κλείστηκαν συμφωνίες αγαστής συνεργασίας, ώστε ο καθένας να αποτελέσει ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα αυτή.
Η συνεύρεση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου. 100άδες συμμετέχοντες συμφωνήσαμε ότι λίγοι είμαστε όσοι γνωρίζουμε για τη ΔΕΠ-Υ, ότι έως τώρα απλά λέγανε ότι «το παιδί δεν είναι για γράμματα» και κατά συνέπεια δεν υπήρχε η υποστήριξη στις πολλαπλές δυσκολίες που είχε ανάγκη. Και είναι πολλά τα παιδιά που έχουν αυτή την ανάγκη: έως 55% των παιδιών! Η www.i-paidi.gr άναψε ένα πράσινο φως: ο κάθε επιχειρηματίας επενδύει στην πρόκληση!!! Η φτώχια, η ανεργία, οι εκπαιδευτικές ανάγκες και οι βιολογικές καταβολές προκαλούν άγχος, ανασφάλεια ή και ενισχύουν τις Μαθησιακές Δυσκολίες του παιδιού – ειδικά τη ΔΕΠ-Υ. Η Πολιτεία κινείται με πολύ αργά βήματα! Αναλάβαμε λοιπόν οι ελεύθεροι επαγγελματίες – επιστήμονες και συμφωνήσαμε να συνδράμουμε. Η www.i-paidi.gr είναι ο ιστότοπος που έχει ως σκοπό του την οργάνωση και αναβάθμιση της συνεργασίας αυτής.
Οι επιχειρηματίες που αρχίσανε να γίνονται οι κρίκοι αυτής της αλυσίδας είναι εξειδικευμένοι παιδοψυχολόγοι, εργοθεραπευτές, διατροφολόγοι, Ιατρικά Κέντρα αλλά και Ελεύθεροι Επαγγελματίες πχ. Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων, Αθλητικών Κέντρων, Θεάτρων, Σύλλογοι με υποστήριξη στο παιδί και Δήμοι που παρέχουν υπηρεσίες στο παιδί με ΔΕΠ-Υ.
Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε μέσα σε ένα έτος ζωής, να γνωρίσουν και να εμπιστευτούν το www.i-paidi.gr , στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις συνεργασίες ώστε επιχειρηματικά και επιστημονικά να οργανωθεί ολοκληρωτικά και να διευκολυνθεί η ζωή του έξυπνου παιδιού με ΔΕΠ-Υ.
Όσοι παρέχουν νπηρεσίες στο παιδί με ΔΕΠ-Υ και στις οικογένειές τους αλλά και θέλουν να προβληθούν, ας επικοινωνήσουν με τη συνεργάτη, στο xrysa@i-paidi.gr .
——————————————————–
http://www.i-paidi.gr/2016/01/parormitiko-pedi-prosochi/
—————————————————–

Share this...