i-paidiΠροτάσεις

«Επένδυση στην Ανάπτυξη» για το παιδί

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, 11.00-20.00

Ειδική Πρόσκληση και Παρέμβαση στις εργασίες του συνεδρίου   «Επένδυση στην Ανάπτυξη»: είναι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργηθούν οι συνθήκες ανάκαμψης. Θαυμαστή είναι η θετική επίδραση στο αγοραστικό κοινό του παιδιού με Διάσπαση Προσοχής ή αλλιώς με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα (ΔΕΠ-Υ).

Από την επιχειρηματική πλευρά, το Συνέδριο αποσκοπεί να αναδείξει και να προβάλει τις συγκεκριμένες δράσεις και προγράμματα που αναλαμβάνουν οι Ελληνικές και οι διεθνείς εταιρίες καθώς και επιφανείς Ομογενείς συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων της αγοράς.

“Στο Συνέδριο συμμετέχουν διεθνείς φορείς, ευρωπαϊκοί οργανισμοί, επιχειρηματίες και επενδυτές από το εξωτερικό, ιδιαίτερα γνωστοί στους διεθνείς επιχειρηματικούς και επενδυτικούς κύκλους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να τον σκοπό αυτό”΄δήλωσε η αγαπητή Ιδρύτρια Όλγα Μπορνόζη. Οι διεθνείς οργανισμοί και οι ομογενείς επιχειρηματίες μπορούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην διαμόρφωση θετικής εικόνας για την Ελλάδα. Αξιοσημείωτο είναι το ενδιαφέρον των ελλήνων επενδυτών, στη συνεργασία για τις επίκαιρες εναλλακτικές ιαματικές διακοπές του παιδιού με ΔΕΠ-Υ!

Τα κεφάλαια του  εξωτερικού δελεάζονται με τις λύσεις επενδύσεων ώστε να εξασφαλιστεί η ποιοτική ζωή όλων και ιδιαίτερα του χαρισματικού παιδιού με ΔΕΠ-Υ.

Share this...