i-paidiΚεντρική

Έλα κοντά μας, για το παιδί σου

Ευχαριστούμε πολύ για τη μεγάλη συμμετοχή στις Δράσεις μας!!!

Ευχαριστούμε πολύ για το μεγάλο σας ενδιαφέρον στην ενημέρωση για το παιδί με ΔΕΠ-Υ!

Τα άρθρα των τελευταίων εβδομάδων, στο www.i-paidi.gr έχουν απίστευτα πολύ κοινοποιηθεί!

Γίνανε εκατοντάδες νέες εγγραφές στο newsletter του i-paidi, στο http://i-paidi.gr/2016/07/i-paidi-gr-newsletter-afieromeno-sto-pedi-me-dep-i/ ώστε οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν στο mail τους, εύκολα, όλη την επιστημονική ενημέρωση για τη ΔΕΠ-Υ, πρακτικές συμβουλές, να συμπληρώνουν ερωτηματολόγια, να κερδίζουν δώρα και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Και όχι μόνο! Με γράμματα (info@i-paidi.gr) και τηλεφωνήματα (2106778528, 6932611200), δάσκαλοι και γονείς, μάς προσκαλούν να οργανώσουμε Ημερίδες και workshops όπως ήταν οι 14 επιτυχημένες Δράσεις της περασμένης σχολικής χρονιάς!

Αγαπάμε τα παιδιά με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες και ΔΕΠ-Υ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα). Φροντίζουμε να δίνουμε συμβουλές σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση, σε κάθε εξατομικευμένη απορία του γονιού! Υπάρχουν γονείς που θέλουν να μιλήσουν μέσω facebook (i-paidi.gr) ή skype.

Tην επόμενη εβδομάδα, θα ανακοινωθούν οι Ημερίδες που ζητήσατε και οργανώσαμε!!!

Μην δειλιάζεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!!! Θέλουμε τις ερωτήσεις και τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Θα λάβεις γρήγορα την απάντηση!!!

Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τους δασκάλους, τους νηπιαγωγούς, τους γονείς, τους επαγγελματίες να έχουν δυναμική διάδραση με τους εξειδικευμένους συνεργάτες του i-paidi!!!

Είμαστε συνέχεια δίπλα σας!!!

Share this...