i-paidiΒιβλίαΔράσεις (Ημερίδες)ΚεντρικήΠροτάσεις

Απολογισμός από γιαγιά Παραμυθού

Με “Τα όνειρα της γιαγιάς Παραμυθούς”
της Καλλιόπης Γιαννάκου
και τις εκπληκτικές αφηγήσεις
της Φωτεινής Δάρρα και του Σπύρου Μπιμπίλα
ταξίδεψαν μικροί και μεγάλοι στο ΦΛΟΙΣΒΟ !!!


Στον παραμυθένιο κόσμο των ονείρων της γιαγιάς Παραμυθούς της συγγραφέως Καλλιόπης Γιαννάκου ταξίδεψαν τα παιδιά στο φιλόξενο χώρο του πολιτισμού ΦΛΟΙΣΒΟΣ!
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα με τον εξαιρετικό ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα μάγεψαν με την αφήγηση τους, μικρούς και μεγάλους που έσπευσαν να ονειρευτούν έναν κόσμο που θα συνυπάρχουν ειρηνικά όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, γλώσσας, κουλτούρας, πολιτισμού, εθνικότητας! Σε έναν κόσμο που θα επικρατεί η αλληλεγγύη για τους αδυνάτους, ο σεβασμός, η ειρηνική συνύπαρξη των ανθρώπων και οι αρχές του ανθρωπισμού !
Έναν τέτοιο κόσμο ονειρεύεται η συγγραφέας Καλλιόπη Γιαννάκου και αυτόν τον κόσμο παρουσιάζει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της “Τα όνειρα της γιαγιάς Παραμυθούς“.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και συντόνισε η δημοσιογράφος κ. Κέλλυ Παυλίδου. Μίλησαν για την συγγραφέα και το παραμύθι της ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Βίκυ Ανδρικοπούλου, η πρόεδρος του Δικτύου για παιδιά με ΔΕΠ-Υ ipaidi.gr κ. Μαριάννα Λαγουμίδη, η ραδιοφωνική παραγωγής του Radio alchemy και blogger, του epaggelmama,blogspot.gr κ. Κέλλυ Σχοινά.
Ήταν ένα ονειρεμένο απόγευμα, γεμάτο μηνύματα όπου στις μέρες μας,
δεν μεταλαμπαδεύονται στα παιδιά συχνά!

Share this...