Blog

Διαδικτυακή Ομιλία και Διάλογος με 3ο Δημ.σχολ.Πλωμαρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τη Διαδικτυακή Ομιλία και Διάλογο μέσω YouTube σχετικά με τη ΔΕΠ-Υ, με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ του 3ου Δημοτικού σχολείου Πλωμαρίου.

Πόσο θα ήθελα να διάβαζα κάθε παιδιού με ΔΕΠ-Υ τη σκέψη!!! Πόσο θα ήθελα να δω τον κόσμο, με τα δικά του μάτια!

Άγνωστη η σκέψη του παιδιού με ΔΕΠ-Υ. Χρόνια η επιστήμη ασχολείται με το θέμα. Τελευταία κατέληξε σε συμπεράσματα και μπόρεσε να δώσει οδηγίες για την αντιμετώπισή της. Σπουδαίο το γεγονός, γιατί για το παιδί με ΔΕΠ-Υ τα επακόλουθα ήταν η απόρριψη από τους συμμαθητές, η μειωμένη σχολική επίδοση, η επιθετικότητα και δυστυχώς πολλές φορές η κατάθλιψη.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου Πλωμαρίου οργάνωσε συγκέντρωση και έφερε σε επαφή μέσω YouTube (διαδικτυακή σύνδεση) τους γονείς του σχολείου του με την εξειδικευμένη επιστήμονα και Διευθύντρια στο i-paidi.gr, κάτοικο Αθήνας, την κ.Μαριάννα Λαγουμίδη.

Τέθηκαν πολλές σχετικές ερωτήσεις από τους Δασκάλους και τους Γονείς και από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Στρατή Μιχαλέλη. Δόθηκαν οι κατάλληλες απαντήσεις και όλοι έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι.

Ολοκληρώνοντας τον διάλογο, η κ. Λαγουμίδη δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να εξυπηρετήσει κάθε γονιό, για σχετικά προβλήματα με το παιδί του, μέσω της σημερινής τεχνολογίας.

 

 

Share this...