ΔραστηριότητεςΠροτάσειςΨυχαγωγία

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ

Τη φετινή χρονιά, το Αίθριο θα  φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα πλήρως οργανωμένο παγοδρόμιο για την ψυχαγωγία και την άθληση των μικρών και μεγάλων φίλων του, το οποίο ανοίξε Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται συνεχώς στην παγοπίστα, φροντίζοντας για την ασφάλεια των επισκεπτών και μαθαίνοντάς τους τις βασικές τεχνικές του πατινάζ.  Επίσης, έμπειροι προπονητές θα είναι στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ.

Η παγοπίστα έκτασης 375 τ.μ. καλύπτεται πλήρως από ειδικό στέγαστρο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να πατινάρουν υπό όλες τις καιρικές συνθήκες. Στο χώρο πλησίον του παγοδρομίου, γονείς και συνοδοί θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τους πατινέρ απολαμβάνοντας ένα ρόφημα, ένα ποτό ή ένα σνακ σε ένα ζεστό περιβάλλον.

Σας προτείνουμε να επισκευτείτε  το Παγοδρόμιο του Μεγάρου, αυτές τις γιορτές και θα έχετε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στο Φουαγιέ των Μουσών, με αφιλοκερδή συμμετοχή των καλλιτεχνών.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Share this...