Blog

Blue MoneyShow Παιδεία

[:el]

Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Είναι τιμή δική μου, όπως και του i-paidi.gr, να ενημερώσω ότι  επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες και εκπαίδευση στο παιδί, την Κυριακή 24 Απριλίου,  φιλοξενούνται στο “Blue MoneyShow Παιδεία”, σε πολυτελέστατη αίθουσα συνεδριάσεων, στον ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.

Κυριακή 24 Απριλίου "Blue MoneyShow Παιδεία" στον ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Ο κάθε επιχειρηματίας μπορεί να προβάλλει και να αναλύσει τα οφέλη από τις υπηρεσίες που  παρέχει στους καταναλωτές.

Επαγγελματίες από κερδοφόρες επιχειρήσεις θα ενημερώσουν τους Παιδαγωγούς, Ψυχολόγους, Γονείς, Δασκάλους, σχετικά με εξειδικευμένη εκπαίδευση, με Τεχνολογία, με Διαχείριση Παιδιών με ΔΕΠ-Υ, κτλ.

Όσοι έχετε σοβαρό ενδιαφέρον και ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ έναν αποτελεσματικό τρόπο ουσιαστικής βελτίωσης της επιχείρησής σας μπορείτε ή να την παρουσιάστε στην αίθουσα συνεδριάσεων ή με αφίσα ή ακόμη και να νοικιάστε ένα κιόσκι όπου θα προσφέρει έντυπα και σχετικές πληροφορίες στους χιλιάδες επισκέπτες.

Κυριακή 24 Απριλίου "Blue MoneyShow Παιδεία" στον ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Κάθε ενότητα καλύπτεται σε ένα 2ωρο. Συνολικά, έχουμε 6 2ωρα, από τα οποία το ένα έχει κλείσει από το i-paidi.gr. Μένουν λίγες μέρες μέχρι το event.

Για τη συμμετοχή σας στο σπάνιο εκπαιδευτικό event, στον ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ στις 22-24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στείλτε e-mail με τίτλο “Ενδιαφέρον για το Blue MoneyShow Παιδεία” στο info@i-paidi.gr  & στο 6932611200.

–[:]

Share this...