Blog

Γυναίκα-επιχειρηματίας-μάνα παιδιού με Διάσπαση Προσοχής – ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

[:el]

#BPWATHENS ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας πρόβαλε γυναίκες επιχειρηματίες, άξιες, με πολύ αναγνώριση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Κατάμεστη η αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, υποβλητικός ο χώρος και ο φωτισμός, δυναμικές οι γυναικείες παρουσίες. Ακούσαμε λοιπόν ότι οι Γυναίκες Επιχειρηματίες έχουν γεμάτο ολοήμερο πρόγραμμα, ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, μέσα στο οποίο πρέπει να χωρέσουν και την κοινωνικότητα της γυναικείας φύσης τους.
Τραγικά δύσκολο είναι η Γυναίκα Επιχειρηματίας να γίνει μητέρα παιδιού με Διάσπαση Προσοχής. (ΔΕΠ-Υ). Γιατί το παιδί με ΔΕΠ-Υ χρειάζεται κοντά του έναν ενημερωμένο άνθρωπο. Έχει ανάγκη από συνεχές παιχνίδι, δραστηριότητες, ενασχόληση, συγκεκριμένο τρόπο εκπαίδευσης, τρόπο και τόπο διακοπών με προϋποθέσεις, ώστε και να χαίρεται και να καλλιεργείται.
Αυτά, και άλλα πολλά τα προσφέρει το i-paidi.gr. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όταν η μάνα είναι και επιχειρηματίας, τότε χρειάζεται και ένας βοηθό-συμπαραστάτη που θα της δίνει απαντήσεις στις απορίες της. Απορίες σχετικά με τις στρατηγικές αντίδρασης στο παιδί με ΔΕΠ-Υ, με το σωστό σχολείο που διαχειρίζεται επιστημονικά κι με αγάπη, τα παιδιά με ΔΕΠ-Υ ή με άλλες Μαθησιακές Δυσκολίες.
Ακόμη μπορεί να διαβάσει άρθρα όποια ώρα θελήσει, λόγω διαδικτύου, όπως και να επικοινωνήσει με mail με τον αντίστοιχα στην ερώτηση, επιστήμονα και να λάβει δωρεάν την απάντηση. Αυτές οι παροχές είναι ουσιαστικές για την μάνα-γυναίκα-επιχειρηματία.
Γι’ αυτό, η Business Professional Women in Athens (BPW) αγκάλιασαν το i-paidi.gr. Η γυναίκα-επιχειρηματίας – μάνα παιδιού με ΔΕΠ-Υ απολαμβάνει τις υπηρεσίες επιπέδου από το i-paidi.gr.
Στην φωτό: #BPWATHENS @ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  Ioanna Lagoumidou, Katerina Lambrou, Anna Kottou, Maria Vaidou, Μarianna Lagoumidou, Chryssa Voulgaridou.

[:]

Share this...