ΔώραΠροτάσεις

Μεγάλος Διαγωνισμός: Πακέτο πολυτελούς διαμονής 2 ατόμων Alkyon Resort Hotel & Spa

Το i-paidi.gr συνεργασία με το Alkyon Resort Hotel & Spa παρέχει πακέτο πολυτελούς διαμονής 2 ατόμων με πρωινό στο Alkyon Resort Hotel & Spa.

Αναλυτικά το πακέτο περιλαμβάνει:
Διήμερη διαμονή 2 ατόμων (1 διανυκτέρευση) στο Alkyon Resort Hotel & Spa με πλούσιο ελληνικό πρωινό για 2 στο Sky Bar Restaurant.

Το όνομα του νικητή θα μου κοινοποιηθεί έως τις 23/5/2016 με email μετά την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί. Ο νικητής του διαγωνισμού θα μπορεί να πραγματοποιήσει την κράτησή του από 25/5 έως 30/6/2016 (αναλόγως της διαθεσιμότητας) και κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο, εξαιρείται το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος 17-20/6/2016

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, κάντε:

  • LIKE την σελίδα μας στο Facebook,
  • LIKE ή SHARE αυτό το ποστ που θα βρείτε στο Facebook
  • Δηλώστε συμμετοχή στην φόρμα που βρείτε στο τέλος άρθρου!

Alkyon Resort Hotel & Spa

Alkyon Resort Hotel & Spa

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας. Χτισμένο σε μια έκταση 25.000 τ.μ. μέσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελεί μια όαση γαλήνης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής, υγείας και ευεξίας, εστίασης, οργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων.

[contact-form-7 id="981" title="Δηλώστε συμμετοχή Alkyon Resort Hotel & Spa

Με θέα στους κήπους όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ανέσεις ενώ, οι νέες υπερπολυτελείς σουίτες  χαρίζουν μια ξεχωριστή εμπειρία πολυτέλειας. Στο Sky Lounge με το επιβλητικό αίθριο, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ώρες χαλάρωσης στα αναπαυτικά καθιστικά με τα τζάκια και να γευτεί πλούσιο ελληνικό πρωινό και υπέροχες γαστρονομικές εμπειρίες από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο στο Sky Βar Restaurant.

Alkyon Resort Hotel & Spa

Το βραβευμένοSpa Center’ προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε όσους επιθυμούν υψηλές υπηρεσίες χαλάρωσης, ομορφιάς, αντιγήρανσης, αναζωογόνησης και ευεξίας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν: Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, θερμαινόμενο Jacuzzi 6 θέσεων, Turkish bath, Hamam, 2 Saunas, Spa jet, Γυμναστήριο, Κομμωτήριο, Τμήμα αντιγήρανσης, 5 ατομικές καμπίνες θεραπειών, Spa Suite, Αρωματικό λουτρό υδρομασάζ & Spa Boutique.

Alkyon Resort Hotel & Spa

Το ξενοδοχείο διαθέτει μοναδικούς χώρους συνεδρίων, παρουσιάσεων, εταιρικών συναντήσεων, σεμιναρίων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων. Οι κομψές αίθουσες μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή συνάντηση των 10 ατόμων μέχρι μια εκδήλωση 1100 ατόμων. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι άριστες υπηρεσίες υποστήριξης και το έμπειρο προσωπικό διασφαλίζουν με φροντίδα την επιτυχία κάθε εκδήλωσης.

 

Η προνομιακή του θέση του Alkyon Resort Hotel & Spa, σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα και μερικών μέτρων από την βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Βραχατίου, το καθιστά πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών για τις μικρές ή τις μεγάλες αποδράσεις τους, όλες τις εποχές του χρόνου.

Alkyon Resort Hotel & Spa, Βραχάτι Κορινθίας
Τηλ.:27410 52010, 210 6425393
e-mail: resa@alkyonhotel.gr

 

Share this...