Blog

Παιδοσυναντήσεις στη Μινέττα

[:el]

ipaidi_minΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ αναγνωρίζοντας τη σηµασία που έχει η ενεργή συµβολή της σε θέµατα που αφορούν τους ανθρώπους αλλά και το περιβάλλον, συνεχίζει να στηρίζει έµπρακτα όλα όσα προωθούν τον πολιτισµό. Στα πλαίσια αυτά έχει προγραµµατιστεί µια σειρά δραστηριοτήτων για παιδιά µε τον τίτλο «Παιδοσυναντήσεις ΜΙΝΕΤΤΑ». Οι δραστηριότητες αυτές πραγµατοποιούνται στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας και είναι στην ουσία ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ µε ποικίλο περιεχόµενο (θέατρο σκιών, µουσική, παρουσιάσεις βιβλίων, κίνηση, εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις, λαϊκή παράδοση, κατασκευές, κουκλοθέατρο, αφήγηση, θεατρικό παιχνίδι, κ.ά ). Με µεγάλη χαρά θα υποδεχθούµε τους µικρούς µας φίλους 3-11 ετών στην παράσταση «η jaguar κάνει µπε»»

ipaidi_min2

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΓΓΑΣΤΡΙΜΥΘΟΥ «η jaguar κάνει μπε»

Η ταλαντούχα εγγαστρίμυθος και κουκλοπαίκτρια Κατερίνα Σοπίδη παρουσιάζει σε μικρούς και μεγάλους, μια διασκεδαστική παράσταση με στοιχεία συμμετοχικού θεάτρου.

Κρουαζιερόπλοια, jaguar, ταξίδια στα νησιά και αστυνομική πλοκή ζωντανεύουν σε μια παράσταση-έκπληξη, με αέρα καλοκαιρινών διακοπών και με ηθοποιούς τις μεγάλες χειροποίητες κούκλες της Κατερίνας, που κινούνται και μιλούν…μόνες τους με διαφορετικές φωνές.

Παίζουν: Έκτωρ Αλέκτωρ, Κλέων, Μαρία Κάκτος, Στέλλα και Λάμπης το πρωτοεμφανιζόμενο, 4 μηνών, κριαράκι της Κατερίνας.
Συγγραφή, σκηνοθεσία, κατασκευές, ερμηνεία:Κατερίνα Σοπίδη
Μουσική επένδυση: Θεόδωρος Σοπίδης
Οργάνωση επιμέλεια: Κατερίνα Πρωτοσυγγελίδου

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο paidosynantiseis@minetta.gr αναγράφοντας τον αριθμό των ατόμων που επιθυμούν να λάβουν μέρος, έως και την Παρασκευή 27/5. Στη συνέχεια θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης. Απαραίτητη κράτηση στο: paidosynantiseis@minetta.gr 

[:]

Share this...