Blog

Οι Επαγγελματίες των Νησιών μάς χρειάζονται το παιδί με ΔΕΠ-Υ

Η συνεργασία της www.i-paidi.gr (Δίκτυο Υποστήριξης του παιδιού με ΔΕΠ-Υ) με τον Ε.Ο.Α.Ε.Ν. (Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών) http://www.eoaen.com/ , έχει σκοπό αφενός την στήριξη των παιδιών με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα  (ΔΕΠ-Υ) και αφετέρου την ανάδειξη των νησιών μας ως ιδανικών τόπων εναλλακτικού τουρισμού ή επιχειρηματικότητας για υπηρεσίες (Εναλλακτικός Τουρισμός, Εξειδικευμένη  Διατροφή, Συνεδριακοί Χώροι) που έχουν ανάγκη τα παιδιά με ΔΕΠ-Υ.

 

Τα παιδιά με ΔΕΠ-Υ αριθμούν το 55% του συνόλου (Harvard, 2016). Αντιλαμβανόμαστε ότι μιλάμε για πολυάριθμο σύνολο που περιλαμβάνει και τις οικογένειές τους. Άραγε ποιος επιχειρηματίας δεν επιδιώκει να προβληθεί σε τόσο μεγάλο αριθμό «εν δυνάμει» πελατών;

 

Ο ΕΟΑΕΝ προθυμοποιήθηκε να αιτηθεί ειδικών τιμών για τις μετακινήσεις προς τα νησιά μας, για τα παιδιά με βεβαίωση ΔΕΠ-Υ και τις οικογένειές τους. Επίσης, προτείνει τα νησιωτικά Επιμελητήρια-μέλη να φροντίσουν για παροχή εκπτώσεων από ξενοδοχεία και εστιατόρια για τα μέλη καθώς και τη διασφάλιση δώρων από επαγγελματίες της εκάστοτε περιοχής.

Αυτή η κοινωνική παροχή εξασφαλίζει στους συμμετέχοντες Δωρεάν εγγραφή στην www.i-paidi.gr, Δωρεάν συμμετοχή σε forum και ενημέρωση για τη ΔΕΠ-Υ, σε όλη τη διάρκεια του έτους. Συγχρόνως θα έχουν δυνατότητα προβολής της επιχείρησής τους στους πολυάριθμους επισκέπτες της ιστοσελίδας, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Share this...