ΔιαχείρισηΟικογένειαΣχολείο

Το video της Ημερίδας στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Καλή Χρονιά με ενημέρωση και αγάπη

Στις 3 Δεκεμβρίου 2016, ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία η Ημερίδα με θέμα την Αξία της Διάγνωσης στο Παιδί με ΔΕΠ-Υ. Η διοργάνωση έγινε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τη Δ/νση Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης και το Δίκτυο ipaidi.gr  που υποστηρίζει το παιδί με Διάσπαση Προσοχής.

Επιστήμονες κύρους κάνανε εισηγήσεις, θεσμικά όργανα του κράτους  χαιρέτησαν την επιτυχημένη διοργάνωση. Τονίστηκε ότι το παιδί με ΔΕΠ-Υ είναι έξυπνο και χαρισματικό παιδί, με πολλές ικανότητες και με ανάγκη πρόσληψης κάθε νέας πληροφορίας, με ιδιαίτερο τρόπο.

Συγχαίρουμε δημόσια για τη συμβολή τους στην επιτυχία της Ημερίδας τους κ.κ. Χριστιάνα Καλογήρου, Περιφερειάρχη Β.Αιγαίου, Πόπη Γόμου, Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Προστασίας,   Δημήτρη Βούλγαρη, PhD Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, τον κ. Παναγιώτη Τσουκαρέλλη, PhD Κοινωνιολογίας, την κ. Μαρία Ματζώρου, MSc Κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο και τον κ. Κώστα Χορέβα,   Λογοθεραπευτή.

Συντονίστρια της Ημερίδας ήταν η κ. Μαριάννα Λαγουμίδη, Ιδρύτρια του i-paidi.gr, BA, PgD Εξελικτική Ψυχολογία, Μαθησιακές Δυσκολίες, ΔΕΠ-Υ.

Share this...