i-paidiΚεντρική

Κουράστηκες να μαλώνεις με το παιδί σου

Το παιδί σας είναι ανήσυχο, άτακτο, ζωηρό και ανυπάκουο;

Το παιδί σας είναι έξυπνο, χαρισματικό και γκρινιάρικο;

Ο έλεγχος συμπεριφοράς του παιδιού και του εφήβου είναι καθημερινή δυσκολία. Προσπαθείτε να μιλήστε και να ανταλλάξτε επιχειρήματα, αλλά τελικά δεν ακούγεστε.

Ακούστε λοιπόν! Έχετε ανάγκη από εργαλεία για να φτιάξουν τα παιδιά τη συμπεριφορά τους και να ζουν με λιγότερες αντιπαραθέσεις. Γι’ αυτό δημιουργήθηκε το Δίκτυο i-paidi. Οι επιστήμονες που βοηθάνε τις οικογένειες αυτές, είναι εξειδικευμένοι και με πολύχρονη πείρα.

Αρχικά έλαβε τη θερμή υποστήριξη από τους επαγγελματίες και τον ΕΟΑΕΝ. Μετά η μεγάλη προσφορά εκτιμήθηκε από την ΚΕΔΕ και τον πρόεδρο Γιώργο Πατούλη, η οποία έδωσε την αιγίδα της!!! Ενδεικτικά αναφέρω τις παρακάτω Δράσεις από το i-paidi:

  • στη σελίδα www.i-paidi.gr, ανεβαίνει ενημέρωση με άρθρα ειδικών. Οι ειδικοί απαντούν σε κάθε ερώτημα που στέλνονται στο info@i-paidi.gr. Χιλιάδες φίλοι το επισκέπτονται και στέλνουν τις ευχαριστίες τους, από Ελλάδα και εξωτερικό
  • δεκάδες χιλιάδες πολυάσχολοι γονείς εξοικονομούν χρόνο καθώς λαμβάνουν στο mail, τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας – για newsletter στα ελληνικά, έχουν γραφτεί στο http://i-paidi.gr/2016/07/i-paidi-gr-newsletter-afieromeno-sto-pedi-me-dep-i/ ενώ στα αγγλικά, στο http://i-paidi.gr/2016/07/1358/
  • 14 ημερίδες και 8 workshops για ενημέρωση των γονιών, διοργανώθηκαν σε Δήμους, Πολιτιστικά Κέντρα και εκπαιδευτικούς χώρους, στην Αθήνα και στην επαρχία. Πρακτικά ήταν τα θέματα των ομιλιών, για τον τρόπο διαλόγου και τρόπο ανατροφής του ανήσυχου παιδιού
  • ανεβαίνουν διαδικτυακά ερωτηματολόγια ώστε οι γονείς να λάβουν μία πρώτη εκτίμηση για το παιδί τους. Ενδεικτικά κοιτάξτε το http://i-paidi.gr/2017/08/test-diagnosis-diagnosis-prosochis-dep-y-meros-2o/.

 

Η Μαριάννα, ο Γιάννης, η Φρόσω, η Λίζα, η Μαίρη, η Θάλεια, ο Μάκης και ακόμα περισσότεροι επιστήμονες είναι οι συνεργάτες που βοήθησαν χιλιάδες γονείς και εκπαιδευτικούς τα περασμένα 2-χρόνια: υποδεικνύουν πώς μιλάει ο ενήλικας στο παιδί ώστε να σταματίσει το ψέμα, το κλάμα, η κλωτσιά, το βρίσιμο, οι φωνές και κάθε άλλη συμπεριφορά που σχετίζεται με τη ΔΕΠ-Υ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα). Μοναδική ανάγκη και λύση η συμμετοχή στο Δίκτυο i-paidi!!!

Share this...