i-paidiΚεντρική

Γονιέ, γίνε μέλος στο Δίκτυο i-paidi :

Το Δίκτυο i-paidi είναι η κοινότητα τού χαρισματικού παιδιού με ΔΕΠ-Υ. Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων, η ΚΕΔΕ, ο ΕΟΑΕΝ, Περιφέρειες και το Υπουργείο Παιδείας δώσανε αιγίδα ή υποστήριξη!

Οι αρνητικές συνέπειες της ΔΕΠ-Υ είναι: κατάθλιψη, παραβατική συμπεριφορά, αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, μειωμένη σχολική πρόοδο. Παλιά, δεν υπήρχε σωτηρία. Τώρα, στο Δίκτυο i-paidi, παιδιά και γονείς απολαμβάνουν διαδικτυακή συμβουλευτική, forum, συνομιλία με skype, δώρα, Ημερίδες, εναλλακτικές διακοπές, προτάσεις διασκέδασης-διακοπών-αθλητισμού ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

Για πρώτη φορά, διεθνώς και στην Ελλάδα, τόσοι επαγγελματίες και επιστήμονες συμμετέχουν και προβάλλονται στο Δίκτυο. Χωρίς κερδοσκοπία, παρέχουν τις υπηρεσίες τους –βοηθοί είναι εταιρίες μέσα από την Κοινωνική Ευθύνη που τους διέπει. Παιδιά με ΔΕΠ-Υ και γονείς αναλογούν άνω του 55% του συνολικού αριθμού. Να εγγραφείς κι εσύ, στο http://i-paidi.gr/2016/07/i-paidi-gr-newsletter-afieromeno-sto-pedi-me-dep-i/

Πώς λειτουργεί το Δίκτυο

Παιδοψυχολόγοι, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, διατροφολόγοι, βιολόγοι, απαντούν στα ερωτήματά σας, συνεργάζονται με το Δίκτυο i-paidi, προσφέρουν διάγνωση στο test αξιολόγησης ( πλατφόρμα www.i-paidi.gr, Forum, Ημερίδες).

Δήμοι, Συνέδρια, Αθλητικοί χώροι, Κέντρα Διάγνωσης, Εκδοτικοί Οίκοι, Ξενοδοχεία, Ασφαλιστικές Εταιρίες, Βιολογικά προϊόντα: προβάλλουν τις καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχουν σε αυτή την ομάδα παιδιών. Παιδιά με ΔΕΠ-Υ & οικογένειες γίνονται μέλη στο i-paidi και ξεκουράζονται!!!

Τ: 2106778528, 6932611200
Μ: info@i-paidi.gr
Fb: i-paidi.gr
Skype: marianna.lagoumidi2
In: Marianna Lagoumidi

Share this...