i-paidiΔιάλογοςΔιαχείρισηΔράσεις (Ημερίδες)Κεντρική

HILTON 7- 9 Ιανουαρίου

Συνεχίζουμε για το παιδί!!!

Μετά από 16 δράσεις το 2017, η κοινωνική προσφορά του δικτύου i-paidi θα αναδειχθεί στο HILTON, στις 7-9 Ιανουαρίου 2018. Θα έχουμε το δικό μας κιόσκι, στο ισόγειο του ξενοδοχείου. Θα βρίσκεται πάντα κάποιος εξειδικευμένος επιστήμονας για να συζητήσει μαζί σας.

Το χαρισματικό παιδί με ΔΕΠ-Υ είναι τόσο έξυπνο μα και τόσο απογοητευμένο. Μας χρειάζεται! Όχι άλλες τιμωρίες, όχι άλλες παρατηρήσεις, όχι άλλο bulling, όχι άλλη κατάθλιψη! Αξίζει να ακούσουμε το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΟΠΟ μείωσης των δυσκολιών του!

Ο δάσκαλος, ο γονιός, γενικά ο παιδαγωγός ζητά να μάθει εξειδικευμένες πληροφορίες για τη μείωση της υπερκινητικότητας, του παρορμητισμού, της «απροσεξίας» και της μειωμένης μνήμης.

Εκτός από τα mails που δεχόμαστε και απαντάμε στο lagoumidim@i-paidi.gr, κάθε χρόνο διοργανώνουμε σεμιναριακή ενημέρωση για τη διαχείριση του παιδιού με ΔΕΠ-Υ.

Επιστήμονες παιδο-ψυχολόγοι παγκοσμίου βεληνεκούς και συνεργάτες του i-paidi θα παρουσιάσουν τους τρόπους προσέγγισης – παρέμβασης στο παιδί και συμβολής των γονέων, σε δίωρη επιστημονική ενημέρωση. Γνωστική και συμπεριφοριστική προσέγγιση αντί της φαρμακευτικής : για να έχουμε ωφέλη χωρίς παρενέργειες.

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, 2018, στο HILTON. Οι εισηγητές θα δώσουν τα τελευταία αποτελέσματα των ερευνών, χωρίς κόστος. Όσο για το τριήμερο 7-9/1, θα συζητήστε σχετικά θέματα στο κιόσκι του i-paidi.

Τις επόμενες μέρες, θα σας ενημερώσουμε για περισσότερες λεπτομέρειες.

Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνείστε στο 6932611200.

Share this...