i-paidiΔΕΠ-ΥΔράσεις (Ημερίδες)

Ημερίδα: Τρόποι για Εύκολη Μελέτη από το Χαρισματικό Παιδί με ΔΕΠ-Υ

Το 2η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας σε συνεργασία με το δίκτυο i-paidi, με την αιγίδα της ΚΕΔΕ, διοργανώνει Ημερίδα αφιερωμένη στο χαρισματικό παιδί με ΔΕΠ-Υ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα).

Στη Λέσχη Φιλίας στο Ν.Κόσμο, την Τετάρτη 30 Μαϊου 2018, στις 18.30-20.30, θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα: Τρόποι για Εύκολη Μελέτη από το Χαρισματικό Παιδί με ΔΕΠ-Υ.

Η επιστημονική ενημέρωση για τη ΔΕΠ-Υ ενδιαφέρει όλους τους  δασκάλους, παιδαγωγούς και κάθε γονιό και επαγγελματία. Γνωρίζουμε ότι έως 55% των παιδιών ζουν με ΔΕΠ-Υ!!!

Πότε μιλάμε για ΔΕΠ-Υ; Ποιος ο ρόλος της κληρονομικότητας; Πώς μειώνονται οι δυσκολίες στη μελέτη με συμπεριφοριστική παρέμβαση και  Mobile Learning αντί φαρμάκων; Η παραβατικότητα είναι αποτέλεσμα; Θα ακολουθήσει διάλογος!

Η ΔΕΠ-Υ είναι η πολυπληθέστερη Διαταραχή. Η Συμπεριφοριστική παρέμβαση ωφελεί αντί της φαρμακευτικής.

Θα κυρήξει την έναρξη η Πρόεδρος του 2ου Διαμερίσματος, κα Χριστίνα Μελλά.

Ομιλητές: Μαριάννα Λαγουμίδη, Πρόεδρος ipaidi, Ψυχοπαιδαγωγός, PgD                                                                 στη ΔΕΠ-Υ, συγγραφέας, η Ευφροσύνη Μπούτου PhD, Ιδρυτικό Μέλος  i-paidi, Μοριακή Βιολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΠΑ και η                 Ζαφειρία Βλασταρίδου, Σύμβουλος Μάθησης & Τεχνολογίας.

Ραντεβού λοιπόν την Τετάρτη 30 Μαϊου 2018, 18.30-20.30, στη Λέσχη Φιλίας στο Ν. Κόσμο, Σωστράτου 5. Οι εισηγητές θα δώσουν τα τελευταία αποτελέσματα των ερευνών, για να μεγαλώνει ευτυχισμένο το παιδί σας.

 

Share this...