i-paidiΔράσεις (Ημερίδες)Κεντρική

Μην χάσετε τις διαλέξεις με διάλογο

Απορείτε για το ανήσυχο παιδί σας? Αναρωτιέσαι για το παιδί-σβούρα? Στην εφηβεία, πώς δεν θα «μπλέξει» σε παραβατική ομάδα?

…………………………………

 

5 Μαϊου
13.00-15.00
Εφηβεία και ΔΕΠ-Υ

με την ψυχοπαιδαγωγό, ειδική στη ΔΕΠ-Υ, τη Μαριάννα Λαγουμίδη

Χαρακτηριστικά ΔΕΠ-Υ και κόλπα, τρόπους παρέμβασης (ο ρόλος του pc, της διατροφής, το αθλητισμού, της αγάπης). Μαζί της, η Τζίνα Θανοπούλου, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας του Harvard.

Στον ΙΑΝΟ

Ελεύθερη είσοδος

7 Μαϊου
14.00-16.00
Αθλητισμός και ΔΕΠ-Υ

με τις Μαριάννα Λαγουμίδη, ψυχοπαιδαγωγό, πρόεδρο i-paidi, Εφροσύνη Μπούτου, μοριακή βιολόγο, μέλος ΔΣ i-paidi, Χριστίνα Γαλανοπούλου, προπονήτρια παιδιών με ΔΕΠ-Υ

Είναι χαρισματικό το παιδί με ΔΕΠ-Υ. Ποιος ο ρόλος των γονιδίων? Πόσο βοηθά η παρέμβαση? Η άθληση προσφέρει πολλαπλό όφελος?

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα 2

Με την αιγίδα της ΚΕΔΕ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Ελεύθερη είσοδος

2 Ιουνίου
10.00-14.00
Η αξία της παρέμβασης στο παιδί με ΔΕΠ-Υ

με τις: Λαγουμίδη Μ., ψυχοπαιδαγωγό, πρόεδρο i-paidi, Μπούτου Ε. μοριακή βιολόγο, μέλος ΔΣ i-paidi, Αναγνώστου-Κελεπούρη Ειρ, σχολική ψυχολόγος ΚΕΔΔΥ Βέρροιας, Δαλακούρα Αικ., Δ/ντρια 10ου Δημοτικού

Μπορούμε να βοηθήσουμε το ανήσυχο παιδί. Το παιδί-σβούρα, τώρα πια, μπορεί να ηρεμήσει. Τα παιδιά αυτά ζουν με ΔΕΠ-Υ. Είναι πανέξυπνα, έχουν πολλαπλές ικανότητες. Αρκεί να διαγνωστούν σωστά, να έχουν αγάπη και σωστή παρέμβαση.

Διαλέξεις από τους ειδικούς και διάλογος με το ακροατήριο.

Βέροια, ΑΙΓΕΣ HOTEL, αίθουσα ΡΩΞΑΝΗ.

Με την αιγίδα της ΚΕΔΕ.

Ελεύθερη είσοδος

Share this...