i-paidiΔράσεις (Ημερίδες)Κεντρική

Δελτίο Τύπου: Ημερίδα: Αξία της Διάγνωσης και της Παρέμβασης στα Παιδιά με ΔΕΠ-Υ

Το Κ.Ε.Κ. Γ. Γεννηματάς στα πλαίσια της επιμόρφωσης των πολιτών, με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και με την υποστήριξη του ΚΕΔΔΥ Κω προσκάλεσε επιστήμονες εξειδικευμένους από την Επιστημονική Οικογένεια i-paidi, ώστε να ενημερώσουν για την

ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΕΠ-Υ

Τα ξεχασιάρικα παιδιά, τα αεικίνητα παιδιά και τα ανήσυχα παιδιά η επιστήμη απέδειξε ότι είναι πανέξυπνα, ευφυή, δημιουργικά και χαρισματικά! Αξίζει να τα βοηθήσουμε; Μπορούμε να παρέμβουμε στη «φύση»; Οι γονείς κάνουν λάθη ή οι δάσκαλοι;

Σκοπός της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση των κατοίκων της Κω για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και παρέμβασης στη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα του παιδιού.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της πρώην Εβραϊκής Συναγωγής, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, στις 6.00 μ.μ..

Εισηγητές θα είναι η Μαριάννα Λαγουμίδη, PgD Ψυχοπαιδαγωγός, εξειδικευμένη στη ΔΕΠ-Υ, πρόεδρος i-paidi, o Ανδρέας Κανδαράκης, PhD Ψυχοπαιδαγωγός, επιστημονικός συνεργάτης Ιονίου Πανεπιστημίου και η Χριστίνα Γαλανοπούλου, Προπονήτρια παιδιών με ΔΕΠ-Υ, επιστημονικός συνεργάτης i-paidi.

Μετά τις ομιλίες, θα ακολουθήσει διάλογος και συζήτηση.

Παρουσίαση-συντονισμός θα γίνει από την κυρία Ευρυδίκη Νάκη, Περιφερειακή Σύμβουλο και Διοικητικό μέλος ΚΕΚ Γεννηματάς και τον κύριο Βησσαρίωνα Ζωίδη, αναπληρωτή προϊστάμενο ΚΕΔΔΕ Κω.

Χορηγός επικοινωνίας: Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης».

Είσοδος ελεύθερη

 

Share this...