i-paidi

Γιατί να εγγραφείς στο Newsletter του i-paidi.gr

Σκοπός μας είναι να γίνουμε μία παγκόσμια αλυσίδα, τα μέλη της www.ipaidi.gr, με κρίκους τα παιδιά με ΔΕΠ-Υ, τις οικογένειές τους και τους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες στα παιδιά –μέλη μας!!!!

Αγαπητοί μας φίλοι, ξεκίνησε να μοιράζεται ηλεκτρονικά το Newsletter, από την www.i-paidi.gr , κάθε Δευτέρα.

Σας ενημερώνουμε ότι η www.i-paidi.gr έχει Παγκόσμια πρωτιά: ξεκίνησε να υποστηρίζει διαδικτυακά το παιδί με Διάσπαση Προσοχής (ΔΕΠ-Υ) πλήρως και χωρίς κόστος. Κάποιες ατέλειες της ιστοσελίδας θα ολοκληρωθούν τους επόμενους μήνες.

Xρησιμοποιήθηκαν mails πολλά ….όσα είχαμε οι συνεργάτες ….. mails εκατοντάδες, τόσα όσα μας παραχώρησαν οι συνεργάτες της ιστοσελίδας. Δεν θέλουμε να παρέμβουμε στην  ιδιωτικότητά σας… Απλά θέλαμε να πληροφορηθείτε για τη πολυπληθέστερη διαταραχή στα έξυπνα παιδιά (55%).

Κάθε Δευτέρα,  η  www.i-paidi.gr   στέλνει ένα Newsletter.  Αποτελείται από πολύχρωμα κείμενα  με 1-άρθρο από την Μαριάννα Λαγουμίδη, 1-άρθρο από συνεργάτη και 1-πρόταση εξειδικεμένης διατροφής. Οι αναγνώστες βρίσκουν επιστημονική ενημέρωση, συμβουλές συμπεριφοράς από τους γονείς και όσους παρευρίσκονται με τα παιδιά με ΔΕΠ-Υ, Ειδικές προτάσες διακοπών, Forum ΚΑΙ συνταγές της ιδιαίτερης διατροφής που πρέπει να καταναλώνονται.

Βέβαια, όποιος νομίζει ότι κουράζεται ή δεν επιθυμεί να ενημερώνεται, μπορεί αμέσως να διαγραφεί! Από την άλλη, όποιος νομίζει ότι βοηθιέται με το Newsletter ή με την εγγραφή στην ιστοσελίδα, τότε μπορεί να το προτείνει και στους φίλους του.

 

Με αγάπη στο παιδί με ΔΕΠ-Υ

Η ιδρυτής της i-paidi.gr

Μαριάννα Λαγουμίδη

info@i-paidi.gr

Share this...