ΔώραΠροτάσεις

Δώρο διακοπές δίπλα στη θάλασσα, στο Irini studios

Irini Plomari Apartments

Προσφορά για τους αναγνώστες του i-paidi.gr!

ΔΩΡΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, Σεπτέμβρη – Οκτώβρη, για 5μερη κράτηση στο Ξενοδοχείο Irini Plomari Apartments

 

Τα Studios και Διαμερίσματα IRINI αποτελούνται από 5 Studios ενός χώρου και 5 Διαμερίσματα δύο χώρων, διακοσμημένα με πολύ γούστο και μεράκι.

Οι πολύ άνετοι χώροι των Studios και Διαμερισμάτων μας και τα μεγάλα μπαλκόνια τους, θα σας προσφέρουν άνετη και ευχάριστη διαμονή για εσάς και την οικογένειά σας.

Η υπέροχη θέα από το μπαλκόνι σας, θα κάνουν τα πρωινά σας – κατά την ανατολή του ήλιου – και τα βράδια σας – με το ολόγεμο φεγγάρι – πραγματικά μαγικά.

Τα Studios και Διαμερίσματα διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες της ηλεκτρικές συσκευές και με φούρνο μικροκυμάτων καθώς και όλα τα σκεύη που θα χρειαστείτε για να απολαύσετε το φαγητό, τον καφέ ή το ποτό σας. Υπάρχει ένα μικρό τραπεζάκι εσωτερικά και ένα εξωτερικά για να απολαμβάνετε με άνεση αυτά που φτιάξατε.

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε την ορεινή ενδοχώρα του νησιού μας, είμαστε πρόθυμοι να σας ξεναγήσουμε στους ελαιώνες του Eirini ακολουθώντας το ποτάμι ,μέσα από μοναδικά μονοπάτια κα καλντερίμια θα ανακαλύψετε παραδοσιακές τεχνικές πρακτικής γεωργίας στην οργανική καλλιέργεια της ελιάς. Εδώ και πέντε γενεές καλλιεργούμε με αγάπη και σεβασμό στο ιερό δέντρο της ελιάς, την γη μας και συλλέγουμε κάθε χρόνο τον φρέσκο καρπό της. Με ψυχρή έκθλιψη ο χυμός της ελιάς παραμένει φρέσκος μέχρι να έρθει στο πιάτο σας.

Με χαρά η Μύρτα θα σας προσκαλέσει στην κουζίνα της να μαγειρέψουμε παραδοσιακά πιάτα με φρεσκοκομμένα λαχανικά από το περιβόλι της οικογένειας της Eirini οπως βαρκούλες με κολοκύθι, σκαφιδάκια με μελιτζάνα, γεμιστά του φούρνου και πολλά άλλα,ένα κλωνάρι δυόσμος ,ρίγανη ή βασιλικό σας περιμένει στο μπαλκόνι σας να ξαναζωντανέψουν παλιές θύμισες.

Επισκεφθείτε το website

Share this...