Κρέπα γαλοπούλα
[:el]Υλικά για κρέπα
1-φλυτζάνι γάλα
2-φλυτζάνια αλεύρι
3-αυγά
Υλικά για το γέμισμα
500 γρ γαλοπούλα
1-κρεμμύδι
100 γρ. ντομάτα
1-φλτζάνι γλυκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Το ρίχνουμε στο καυτό κατσαρολάκι με ελάχιστο νεράκι. Ανακατεύουμε για να ροδίσει.
Κόβουμε τη γαλοπούλα σε κομματάκια. Τα ρίχνουμε στο κρεμμύδι. Ανακατεύουμε. Προσθέτουμε κρασί, αλάτι, πιπέρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά.
Καθώς βράζει η γαλοπούλα, εμείς ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, για την κρέπα. Ζεσταίνουμε το αντικολλητικό τηγάνι, μεσαίου μεγέθους. Βάζουμε λίγο βουτυράκι, ώστε να «χαϊδέψει» το τηγάνι. Απλώνουμε 1-φλυτζανάκι καφέ χυλό, σε καυτό τηγάνι. Μετά από 3-λεπτά, αναποδογυρίζουμε την κρέπα. Ψήνεται για ακόμη 1-λεπτό.
Μόλις φτιαχτούν οι κρέπες, τις διατηρούμε σε ζεστό μέρος.
Τέλος, βάζουμε 2 κ.σ. από το γέμισμα, στην άκρη της κρέπας και τυλίγουμε.
Σερβίρουμε με ντοματίνια στο πιάτο που τα απλώνουμε ένα-ένα σαν δαχτυλίδι..στην άκρη το πιάτου.
Καλή όρεξη ….με χαμόγελο !!![:]