ΔΕΠ-ΥΔιαχείρισηΚεντρικήΟικογένειαΟρισμόςΣχολείο

Δωρεάν Τέστ Αξιολόγησης ΔΕΠ-Υ

Τεστ Αξιολόγησης ΔΕΠ-Υ 

έως 30 Σεπτεμβρίου

“Έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, συμμετέχετε στη ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση και γνωμάτευση του Τεστ : στην i-paidi.gr δείχνουμε έμπρακτα ότι υποστηρίζουμε τα Χαρισματικά Παιδιά με ΔΕΠ-Υ!!! “

Το διαδικτυακό Τεστ Αξιολόγησης ΔΕΠ-Υ για ηλικίες 4-12 ετών είναι μία προσφορά της www.i-paidi.gr, για να αντιληφθούν εύκολα γονείς και εκπαιδευτικοί, γιατί το παιδί τους ΕΝΩ είναι χαρισματικό και έξυπνο, ΤΕΛΙΚΑ είναι ανώριμο σε κάποιες στιγμές. Άραγε, η ανωριμότητα με τις Μαθησιακές Δυσκολίες του παιδιού οφείλονται στη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή και στην Υπερκινητικότητά του (ΔΕΠ-Υ).

Υπάρχουν 10 ερωτήσεις  σχετικά με τη συμπεριφορά του παιδιού, τις  οποίες απαντούν οι ενήλικες. Οι ερωτήσεις σχετίζονται με την καθημερινότητα του παιδιού – όμως, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες  της www.i-paidi.gr αντιλαμβάνονται εάν οι δυσκολίες του σχετίζονται με τη Διαταραχή που ονομάζεται ΔΕΠ-Υ και στέλνουν απάντηση και γνωμάτευση σε κάθε ένα συμπληρωμένο Τεστ.

Άρα, ο γονιός ή ο εκπαιδευτικός θα λάβει μία πρώτη αξιολόγηση, μία πρώτη νύξη, σχετικά με το επίπεδο ανάπτυξης του παιδιού σε ευρύ φάσμα αντιληπτικής, ψυχοκινητικής και νοητικής διεργασίας.

Είναι αποδεδειγμένο από τους ερευνητές ότι η Έγκαιρη Διάγνωση και Παρέμβαση, από την ηλικία των 4 ή 5 ετών  προσφέρει πλέον την αισθητή μείωση των δυσκολιών για τη μετέπειτα ζωή του παιδιού. Ακόμη και οι ηλικίες των 9 και 10 ετών ενδείκνυνται για διορθωτική παρέμβαση.

Γονείς, Εκπαιδευτικοί, ας μην αφήνουμε πλέον τα παιδιά μας στην τύχη τους. Ας τα βοηθήσουμε νωρίς, ώστε να μπορέσουν να αναδείξουν την ευφυία τους.

Έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, συμμετέχετε στη ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση  και γνωμάτευση του Τεστ – έτσι δείχνουμε έμπρακτα, την υποστήριξή μας στα Χαρισματικά Παιδιά με ΔΕΠ-Υ!!!

 

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Share this...