i-paidiΚεντρικήΠροτάσειςΨυχαγωγία

Σήμερα, βράδυ με παραμύθι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ολοκαίνουργιο διδακτικό παραμύθι της Καλλιόπης (Πόπης) Γιαννάκου,
Τα όνειρα της γιαγιάς Παραμυθους” ξεκίνησε το ταξίδι του εδώ και λίγες ημέρες!

Είναι έγχρωμο εικονογραφημένο.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα θα παρουσιαστεί σε μια λαμπρή εκδήλωση στον πολιτιστικό χώρο ΚΑΜΙΝΙ Γαλατσίου.

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος πολλά γνωστά πρόσωπα.

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η παρουσιάστρια του Εpsilon tv, δημοσιογράφος Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Αποσπάσματα από το παραμύθι θα διαβάσε η γνωστή και αγαπητή ηθοποιός από τη δημοφιλή σειρά «Οι συμμαθητές», Ναταλία Δήμου. Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσουν επίσης, ο αντιδήμαρχος παιδείας του δήμου Γαλατσίου κ. Μάνος Ελευθερίου, ο ποιητής Αλέξανδρος Λεωνίδης, η σκιτσογράφος του βιβλίου Έλενα Πρίφτη και η blogger του epaggelmamama.blogspot.com Κέλλυ Σχοινά.

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσει και ο πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, ο οποίος στην εκδήλωση θα θέσει το βιβλίο υπό την αιγίδα του Ομίλου του.

Το συγκεκριμένο παραμύθι αναφέρεται στο όνειρο μιας γιαγιάς, η οποία θέλει να σταματήσει τη δυστυχία των παιδιών όλου του κόσμου. Κάνει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια ώστε να πάψουν να υπάρχουν παιδιά που να πεινάνε. Στην προσπάθειά της αυτή σημαντική είναι η βοήθεια, μιας νεράϊδας και της βοηθού της, οι οποίες καταφέρνουν να κινητοποιήσουν γιαγιάδες από διάφορες χώρες του κόσμου, ώστε να ενωθούν όλες μαζί και να υλοποιήσουν το όνειρο της γιαγιάς Παραμυθούς. Στην προσπάθεια αυτή παίρνουν μέρος γιαγιάδες από χώρες όπως η Παλαιστίνη, η Συρία, η Αίγυπτος, η Ιορδανία, η Τυνησία, η Νότιος Αφρική, η Αρμενία, αλλά και από δυτικές χώρες. Φορούν τις ποδιές μαγειρικής με τις σημαίες των χωρών τους και ρίχνονται στη μάχη της κουζίνας.
Η γιαγιά Παραμυθού τις καθοδηγεί και οι νεράϊδες αναλαμβάνουν την αποστολή των φαγητών στους προορισμούς τους.

Το παραμύθι αυτό δεν πωλείται στα βιβλιοπωλεία.

Διατίθεται με τηλεφωνικές παραγγελίες στο 6973349039 ή το παραγγέλνετε μέσω Facebook στο inbox της σελίδας Θεατρική Ομάδα Κανέλας.

 

Ειρήνη Θεοδωρακάκη & Ιωάννα Αφροδίτη Θεοδωρακάκη 6943043270

Share this...