i-paidiΚεντρικήΠροτάσειςΨυχαγωγία

Επιστημονική Ενημέρωση: Καινοτόμες παρεμβάσεις στο Χαρισματικό Παιδί με ΔΕΠ-Υ

Στο HILTON, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, στις 18.00-20.00, θα πραγματοποιηθεί Επιστημονική Ενημέρωση από επιστήμονες – συνεργάτες του i-paidi. Με πανεπιστημιακή γνώση αλλά και εμπειρία ενημερώνουν για τις Καινοτόμες παρεμβάσεις στο Χαρισματικό Παιδί με ΔΕΠ-Υ.

Στην αίθουσα «Ερατώ ΙΙ», στις 18.00 αρχικά θα γίνει θεωρητική και πρακτική διασαφήνιση με θέμα «Παιδί με ΔΕΠ-Υ: η αξία της παρέμβασης», από τη Μαριάννα Λαγουμίδη, BA, PgD, Εξειδικευμένη στη ΔΕΠ-Υ, Πρόεδρος του i-paidi. Θα ακολουθήσει η Εύη Κουδουμνάκη, ΜΑ, Λογοπεδικός, με θέμα «Χαρακτηριστικά ομιλίας παιδιών με ΔΕΠ-Υ: πότε παρεμβαίνει ο λογοπεδικός». Τέλος, ο Ανδρέας Γρ. Κανδαράκης, PhD, Ψυχοπαιδαγωγός, με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, θα ενημερώσει σχετικά με «Mobile Learning και Μαθησιακές Δυσκολίες / ΔΕΠ-Υ». Θα ακολουθήσει διάλογος! Ο συντονισμός θα γίνει από τη δημοσιογράφο Άννα Ματθαίου.

Η επιστημονική ενημέρωση από το Δίκτυο i-paidi, ενδιαφέρει όλους τους δασκάλους, παιδαγωγούς και κάθε γονιό και επαγγελματία που ζητά να πάρει εξειδικευμένες, σύγχρονες πληροφορίες για τη μείωση της υπερκινητικότητας, του παρορμητισμού, της «απροσεξίας» και της μειωμένης μνήμης του παιδιού.

Τo i-paidi είναι το μόνο Δίκτυο παγκοσμίως που παρέχει κοινωνική προσφορά για το χαρισματικό παιδί με ΔΕΠ-Υ – με site, εβδομαδιαίο newsletter, Ημερίδες, Διατροφής συμβουλές, πλατφόρμα παρέμβασης. Οι Δράσεις του τελούν υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας και την υποστήριξη του ΕΟΑΕΝ. Τη χρονιά 2017, πραγματοποιήθηκαν 14 Ημερίδες, στάλθηκαν 52 newsletters, ενημερώνονταν 17.400 φίλοι κάθε εβδομάδα.

Η ΔΕΠ-Υ είναι η πολυπληθέστερη Διαταραχή. Γνωστική και συμπεριφοριστική προσέγγιση αντί της φαρμακευτικής: για να έχουμε ωφέλη χωρίς παρενέργειες.

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, 18.00-20.00, Ερατώ ΙΙ, στο HILTON. Οι εισηγητές θα δώσουν τα τελευταία αποτελέσματα των ερευνών, για να μεγαλώνει ευτυχισμένο το παιδί.

Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνείστε στο 6932611200.

Share this...