Μπισκοτάκια τη μαμάς
H συνταγή που ακολουθεί είναι πλήρως υγιεινή, νόστιμη και εύκολη! Νομίζω ότι όλες οι μαμάδες θα τη φτιάξουν αυτή την εβδομάδα. Να είστε σίγουρες ότι τα παιδιά και τα εγγονάκια σας θα λατρέψουν τα μπισκότα αυτά, με μέλι και κανέλα.
Υλικά
3 μασουράκια κανέλα
1 και ποτήρι ελαιόλαδο
½ ποτήρι μέλι
2 κ.γ. baking powder
750γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200γρ. περίπου αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση
Κόψε κάθε μασουράκι κανέλας σε 3-κομμάτια και βάλτα να γράσουν σε 1 ποτήρι νερό. Μετά από μισή ώρα, αφού κρυώσει, ανακάτεψε καλά στο blender, για 2 λεπτά, τα πρώτα δύο υλικά. Μετά, τοποθέτησέ τα σε λεκάνη όπου θα προσθέσεις σιγά-σιγά, όλα τα υλικά.
Λάδωσε λίγο δύο ταψιά. Πάρε μία μπάλα ζύμης, όσο το 1/3, και πλάσε το με τον πλάστη, σαν να ανοίγεις φύλο. Μόλις γίνει δύο εκατοστά (δες φωτό) χώρισέ σε κάθετα κομμάτια ή θέσε τα κουπ-πατ που θες. Τέλος, τα τοποθετείς στο τσψί και ψήνεις 17 λεπτά στους 170 βαθμούς.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ