Δράσεις (Ημερίδες)Κεντρική

Γονείς και Παιδιά Περπατήσαμε

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στις 11.30, γονείς και παιδιά περπατήσαμε 2 km! Αυτή η Δράση οργανώθηκε από την Ε.Ε.Χ.Θ.Κ.Α, το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Αμαρουσίου, την Εταιρεία Καρδιοπαθών Ελλάδας και κάποιους φορείς όπως την Επιστημονική Οικογένεια i-paidi.

Παρευρέθηκε ο πρόεδρος από την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Θώρακος, Καρδίας – Αγγείων (Ε.Ε.Χ.Θ.Κ.Α),  ο πρόεδρος από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ), το Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γεώργιος Πατούλης, η Girls Team by Galanopoulou και η πρόεδρος της Επιστημονικής Οικογένειας ipaidi Μαριάννα Λαγουμίδη. Πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευθύνης, για την ευαισθητοποίηση του κοινού στις ευεργετικές συνέπειες της καθημερινής άσκησης, και στη δημιουργική δραστηριότητα της κάθε οικογένειας, την Κυριακή.

Τους σύντομους χαιρετισμούς, ακολούθησε χορευτικό δρώμενο από κοριτσάκια και μετά, ξεκίνησε το περπάτημα με συνοδία κρουστών. Οι εκατοντάδες συμμετέχοντες, περπάτησαν περιμετρικά του Λόφου Φιλοπάππου κάτω από τον ωραίο, φθινοπωρινό ήλιο, ανάμεσα στην Ακρόπολη, στο Μουσείο της, στα νεοκλασικά σπίτια της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στη μπάντα με κρουστά και σε ποικίλης ηλικίας και εθνικότητας κόσμο!

Το περπάτημα φέρνει χαρά και υγεία και στενές σχέσεις σε όσους το πραγματοποιούν. Ειδικά τα παιδιά, τα παιδιά μας με ΔΕΠ-Υ, ευχαριστήθηκαν τη βόλτα με το γονιό, φορώντας τη λευκή με πράσινα γράμματα μπλουζίτσα i-paidi.

Δώσαμε υπόσχεση να ανταλλάξουμε φωτό με τις βόλτες μας, τις επόμενες Κυριακές. Εμείς οι γονείς φέρουμε την ευθύνη.

Share this...