i-paidiΚεντρική

6μηνη εργασία με μισθό και ασφάλεια

Φέτος, το Ίδρυμα Vodafone αναζητάει νέους 18-35 ετών που επιθυμούν να ασχοληθούν με την κοινωνική επιχειρηματικότητα, όπως την Επιστημονική Οικογένεια ipaidi  και έχουν ικανότητες, γνώσεις, ιδέες και πάθος για να πάνε τον κόσμο μπροστά με τη δύναμη της τεχνολογίας. Οι νέοι που θα λάβουν μέρος στο φετινό κύκλο του προγράμματος καλούνται να βρουν την τεχνολογία που θα βελτιώσει τη δράση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού ή ενός Οργανισμού που σχετίζεται με την τεχνολογία και την καινοτομία με στόχο την αντιμετώπιση καίριων ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Το Ίδρυμα Vodafone θα καλύψει το μισθό και τις ασφαλιστικές τους εισφορές. Η i-paidi θα εξασφαλίσει καλές συνθήκες εργασίας και προοπτική συνέχισης. Επικοινωνείστε μαζί μας στο 6932611200 ή στο lagoumidim@i-paidi.gr .

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.Vodafone.gr/world-of-difference όπου θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής αίτησης. Η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων είναι η 14η Οκτωβρίου 2018 (έως και τα μεσάνυχτα).

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 
Αριθμός επιτυχόντων : 10
Ηλικία συμμετεχόντων: 18-35
Διάρκεια εργασίας: 6 μήνες
Έναρξη εργασίας: Ιανουάριος 2019
Μισθός: έως 8.000 €
Εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές: έως 2.000 €
Περίοδος υποβολής αιτήσεων: 17 Σεπτεμβρίου – 14 Οκτωβρίου 2018

Καθένας από τους 10 επιτυχόντες θα διατηρεί εργοδοτική σχέση με τον οργανισμό της επιλογής του, ο οποίος θα καλύπτεται από σχετική σύμβαση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 
Κάθε αίτηση αξιολογείται σύμφωνα με την ανθρωπιστική και κοινωφελή της αξία, τα μετρήσιμα αποτελέσματα και το εφικτό της υλοποίησής της με τη δύναμη της τεχνολογίας. Γι’ αυτό και όλες οι αιτήσεις συμμετοχής αξιολογούνται με βασικό κριτήριο την αξιοποίηση της τεχνολογίας για την ενίσχυση της δράσης του Οργανισμού που θα επιλέξει ο υποψήφιος, καθώς, επίσης, και τις  ικανότητες, τα προσόντα  και τη δέσμευση  του απέναντι στο έργο που θα κληθεί να υλοποιήσει.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής, κάθε υποψήφιος θα πρέπει να διασφαλίσει ότι:

Το έργο που θα αναλάβει θα αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας για την ενίσχυση της δράσης του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού της επιλογής του

Έχει συζητήσει σχετικά με την πρόθεσή του να συμμετάσχει στο πρόγραμμα World of Difference με τον οργανισμό της επιλογής του και έχει συμφωνήσει στο έργο που επιθυμεί να προσφέρει και στο συγκεκριμένο σχέδιο και χρονοδιάγραμμα επίτευξης στόχων

Θέματα πρός συζήτηση:

Γιατί επιθυμείς να εργαστείς στην Επιστημονική Οικογένεια i-paidi και γιατί;
Ποια θέση θα αναλάβεις στον οργανισμό; Ποιο θα είναι το συγκεκριμένο έργο που θα φέρεις εις πέρας; Πώς σκοπεύεις να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες της τεχνολογίας για το επιτύχεις;

Ποια θα είναι τα οφέλη του έργου σου στην κοινωνία των πολιτών; Παράθεσε συγκεκριμένα ποσοτικά ή/και ποιοτικά στοιχεία. Ποια προσόντα ή εμπειρία διαθέτεις που σε κάνουν να πιστεύεις ότι θα αποδειχθούν χρήσιμα στον οργανισμό που έχεις επιλέξει να εργαστείς; (Παρακαλούμε να συμπεριλάβεις πιθανές σχετικές σπουδές ή / και επιμορφωτικά σεμινάρια, όπως επίσης και προσόντα ή εμπειρία που σχετίζονται με τις δυνατότητες της τεχνολογίας)

Έχεις επικοινωνήσει με τον οργανισμό στον οποίο επιθυμείς να εργαστείς;
Έχεις την έγγραφη βεβαίωση του οργανισμού που έχεις επιλέξει να εργαστείς, ως προς το έργο που θέλεις να υλοποιήσεις στην περίοδο των 6 μηνών;

 

Share this...