Προσφορές

Forever

Προϊόντα για παιδιά

Άριστες προσχολικές και σχολικές επιδόσεις Forever

Οι επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι διατροφικές ελλείψεις ή ανισορροπίες όχι μόνο αναστέλλουν την ανάπτυξη των παιδιών αλλά επίσης συμβάλλουν σε μαθησιακές δυσκολίες  αλλά και σε διαταραχές της συμπεριφοράς. Πόσα παιδιά λαμβάνουν το ελάχιστο 6 μερίδων φρούτων και λαχανικώντην ημέρα και μια μεγάλη ποικιλία πολύτιμων φυτοθρεπτικών συστατικών που ο οργανισμός μου χρειάζεται;

 

Forever Aloe Peaches – 84,3% αυθεντικό ζελέ αλόης βέρα

◗ Χωρίς προσθήκη συντηρητικών◗  Υποστηρίζει το πεπτικό σύστηµα ◗  Προάγει το ανοσοποιητικό σύστηµα ◗ Ώριµα ροδάκινα για επιπλέον γεύση και θρεπτικά συστατικά ◗ Βοηθά στην διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ενέργειας

Ιδανικός για παιδιά και για ενήλικες, αυτός ο χυµός µε τη φρέσκια γεύση είναι ενισχυµένος µε φυσικό πολτό από ροδάκινα έτσι ώστε να µην γεύεστε απλά µια γλυκιά γεύση, αλλά για να έχετε και εσείς την γλύκα του!

Forever Kids – Μασώμενες πολυβιταμίνες για παιδιά

Οι νέες τεχνικές επεξεργασίας, μας έχουν επιτρέψει να αφυδατώσουμε και να αποξηράνουμε άμεσα τα ωμά φρούτα και λαχανικά ώστε να προστατεύονται τα πολύτιμα φυτοθρεπτικά στοιχεία, οι βιταμίνες και τα ένζυμα που χρειάζεται ο οργανισμός μας. Περιέχει σίδηρο που παίζει σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και της γνωστικής ανάπτυξης.

 

Forever Arctic Sea (Ω3) – Ενισχύστε τον οργανισμό των παιδιών σας με Ω3 λιπαρά οξέα

Πρόσφατα έχει διαπιστωθεί ότι τα απαραίτητα λιπαρά οξέα μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι τα λιπαρά οξέα βοηθούν πάρα πολύ τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, ενώ αυξάνουν τη συγκέντρωση και την οξυδέρκεια. Συστήνονται και στις περιπτώσεις υπερκινητικότητας των παιδιών. Περιέχει ένα αποκλειστικό μείγμα από έλαια καλαμαριού με Ωμέγα 3 και ελαιόλαδο ημιουργόντας την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε DHA και τα EPA για βέλτιστη υγεία.

 

 

 

Forever Bee Propolis  – Για πρόληψη και προστασία

Η πρόπολη αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα αντιβιοτικά της φύσης. Αποτελεί μια κολλώδης ρητίνη και εκκρίνεται από τα δέντρα. Οι μέλισσες συλέγουν και μεταβολίζουν την πρόπολη και ύστερα την εμπλουτίζουν με κερί, γύρη, ένζυμα και άλλες ουσίες και τη χρησιμοποιηούν για να στεγανοποιήσουν και να απολυμάνουν το εσωτερικό της κυψέλης τους. Το εσωτερικό της κυψέλης είναι τόσο αποστειρωμένο όσο ένα σύγχρονο χειρουργείο.

Γιατί Bee Propolis:

  • Γιατί συλλέγεται από μη ρυπογόνες, απόλυτα έρημες περιοχές και χρησιμοποιούνται πατενταρισμένοι συλλογείς πρόπολης
  • Είναι 100% φυσικό χωρίς πρόσθετα συντηριτικά
  • Είναι ενισχυμένη με βασιλικό πολτό
  • Είναι εξαιρετική μορφή τροφής, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά

Το γνωρίζατε αυτό;

Ο εγκέφαλος απαιτεί το 20% της ροής του αίματος κάθε λεπτό για να λάβει τη σωστή ποσότητα οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών για μέγιστη διανοητική απόδοση. Το Forever Ginkgo Plus βοηθάει στην καλή λειτουργία βελτιώνοντας τη ροή του αίματος προς τον εγκέφαλο.

 

Aloe First

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να έχουμε το Aloe First σε όλους τους χώρους όπου υπάρχουν παιδιά.

Περιέχει αλόη, πρόπολη μέλισσας και έντεκα φυτικά εκχυλίσματα. Χτυπήματα – καψίματα – τσιμπίματα – πρόληψη για ψείρες – καταπραϋνει μικροερεθισμούς, προστατεύει από το χλώριο της πισίνας και πάρα πολλά ακόμη.

Aloe First και Aloe Vera Gelly

Είναι τα Νο1 προϊόντα που πρέπει να έχετε στο κουτί πρώτων βοηθειών. Σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης που προσφέρει ανακούφιση σε μικρούς και μεγάλους ερεθισμούς και χτυπήματα, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά. Επίσης, μας απαλλάσουν από τον εφιάλτη της ψείρας μια για πάντα.

 Hand Sanitizer με αλόη και μέλι – Τέλος τα μικρόβια

Τα μικρόβια βρίσκονται παντού, στα θρανία, στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή, στα λεωφορεία. Μπορεί να μας βοηθήσει καταπολεμώντας το 99,9% των μικροβίων που αποτελούν την υγιεινή των χεριών μας. Δεν πρέπει να λείψει ποτέ από τη σχολική τσάντα των χεριών σας.

 

Aloe Lips

Οι μαλακτικές ιδιότητες της αλόης βέρα είναι ιδανικές για να προστατεύουν και να περιποιούνται τα χείλη των παιδιών από το κρύο και από τον ήλιο. Περιέχει αλόη, jojoba και κερί μέλισσας. Εύχρηστο γιατί έχει μικρό μέγεθος ώστε να είναι μόνιμα στη σχολική τσάντα.

 

Aloe Hand & Face Soap

Ένα ήπιο προϊόν που δεν προκαλεί δάκρυα. Ενυδατώνει ενώ καθαρίζει. Υπερσυμπυκνωμένο, ιδανικό για τον καθημερινό καθαρισμό προσώπου, χεριών, σώματος και ως σαμπουάν για τα παιδιά.

 

 

Forever Bright Toothgel

Η αλόη βέρα είναι ανεκτίμητη για την ποιότητά της και την πολλαπλή της χρησιμότητα. Συμπεριλαμβάνοντας και την περιποίηση των δοντιών. Μετά από χρόνια έρευνας, ανάπτυξης και συνεργασίας με επιστήμονες και οδοντιάτρους κατέληξε στο ιδανικό ποσοστό ζελέ αλόης βέραπου απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών. Ακόμα περιέχει πρόπολη μελισσών.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ νερό και φθόριο.

 

 

FOREVER

Μέσα από τη φύση δημιουργούμε

ΝΟΥ ΥΓΙΗ ΕΝ ΣΏΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ

 

Η φροντίδα για τά  παιδιά από μέσα προς τα έξω.

Προϊόντα  που θα ωφελήσουν τον οργανισμό τους για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους,

ενώ τα προϊόντα για την προσωπική τους φροντίδα θα προστατεύσουν την επιδερμίδα τους κάθε στιγμή

Για ηλεκτρονικές παραγγελίες, κλικάρετε στα παρακάτω e-shops:

ΕΥΗ ΖΕΡΒΆΚΗ

www.300000202785.fbo.foreverliving.com

 

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΛΑ

300000002013.fbo.foreverliving.com

 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΡΕΖΟΥ

300000041611.fbo.foreverliving.com

 

ΣΟΦΊΑ ΚΑΜΠΑΝΗ

300000151849.fbo.foreverliving.com

 

ΕΥΑΓΓΈΛΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

300000096962.fbo.foreverliving.com

 

ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΤΙΝΙΩΤΗ

www.aloeparty.flp.com

 

Share this...