Γλυστρίδα ή Αντράκλα: φαϊ για ήρωες

Σαλάτα με αμέτρητες βιταμίνες, Ω3 και με επουλωτικές ιδιότητες 2000 ετών. Μεγαλώνει σε οποιαδήποτε γλάστρα στο μπαλκόνι μας.

Έχει υπόξυνη γεύση, τα παιδιά μπορούν να πάρουν ένα κλωνάρι και να το τρώνε σιγά-σιγά, βουτώντας το σε ντιπ με ξύδι-λάδι ή σε τζατζίκι

 

Υλικά

  1. 10-15 τρυφερά κλωνάρια γλιστρίδας ψιλοκομμένα
  2. 1 σκελίδασκόρδου λιωμένη
  3. 2-3 κ. σ.ελαιόλαδο
  4. 2 κ. σ. ξύδι
  5. 200 γρ.στραγγιστό γιαούρτι
  6. 1 κ.γ. αλάτι, λευκό πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε τη γλιστρίδα με πολύ-πολύ-πολύ νερό.
  2. Βάζουμε σε ένα μπωλ όλα τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Καλή μας όρεξη!

 

Μοιραστείτε το...