i-paidiΚεντρική

HELEXPO. Το i-paidi και οι συνεργάτες του

Εκθέτουν οι συνεργάτες του i-paidi

28/9-6/10 : 361, 362 κιόσκι

Με συγκίνηση και ενθουσιασμό Δώρα και Συμβουλές δίνουμε για τα παιδιά, στις 28/9-6/10 στη HELEXPO, σε γονείς και επαγγελματίες. Στο κιόσκι 361 και στο 362, θα συζητήστε με experts & ειδικούς στην υγεία, αναγέννηση, διατροφή, διαπαιδαγώγηση και πιστοποίηση εκπαίδευσης. Δώρα, εκπτώσεις, μουσική και άλλα θα απολαύστε όλοι εσείς μόλις επισκεφτείτε το Νέο Δίκτυο i-paidi και τους συνεργάτες, στη HELEXPO.

i-paidi

Στο κιόσκι 362, θα συναντηθείτε με επιστήμονες εξειδικευμένους στο χαρισματικό παιδί με Διάσπαση Προσοχής / ΔΕΠ-Υ. Θα δίνουν λύσεις σε γονείς και εκπαιδευτικούς με συμπεριφοριστική παρέμβαση: αντί κατάθλιψη, αποτυχία, απομόνωση, επιθετικότητα, το παιδί θα ακολουθεί Εναλλακτική Εκπαίδευση, συγκεκριμένη Διατροφή, τρόπο διαμόρφωσης Κοινωνικών Σχέσεων ώστε να είναι ευτυχισμένο.

Το i-paidi προσφέρει Ενημέρωση, Υποστήριξη και Πολλαπλές υπηρεσίες, μέσα από τις συνεργασίες με τους Δήμους, Πανεπιστήμια και παγκόσμιας εμβέλειας φορείς.

 

FanJewellery

Η εταιρεία είναι στο χώρο του κοσμήματος 33 χρόνια. Στην HELEXPO και στην 44η ATHENS HOME EXPO έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και την τιμή να φιλοξενούμαστε από το i-paidi και θα βρείτε σ’ εμάς κοσμήματα από: Ασήμι-Μρούτζο-Ατσάλι. Καθώς επίσης και την ιδέα σας την κάνουμε κόσμημα. Θα λάβετε δώρο, στο κιόσκι μας 361.

 

BEMER

Δωρεάν δοκιμή της Φυσικής Αγγειακής θεραπείας για όλες τις ηλικίες!
Για Ενδυνάμωση του Οργανισμού, Ανανέωση, Αποτοξίνωση, Αντιγήρανση, Ευεξία, Ενέργεια, Ισορρόπηση του μεταβολισμού των κυττάρων.
Βελτίωση: μάθησης, υπερκινητικότητας, συγκέντρωσης και διαύγειας μυαλού κ.α. , κιόσκι 362.

 

Εκδόσεις Ι. Σιδέρης

Οι εκδόσεις Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ συνεργάζονται με το i-paidi προσφέροντας παιδικά βιβλία που αποτελούν χρήσιμα εργαλεία διαπαιδαγώγησης και ενίσχυσης της μαθησιακής διαδικασίας.

Τα παιδικά βιβλία των εκδόσεων Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ αφορούν στις ηλικίες από 3-10 ετών και:

  1. Επικεντρώνονται σε ασκήσεις προσχολικής ηλικίας που ενισχύουν τις δεξιότητες των νηπίων, και οξύνουν την παρατηρητικότητα και την προσοχή τους.
  2. Βοηθούν στην αντιμετώπιση φοβιών, προβληματικών συμπεριφορών, συνηθειών (habits), δυσκολιών προσαρμογής και στρεσογόνων καταστάσεων.
  3. Εμπλουτίζουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και τον εκφραστικό λόγο.

Τα βιβλία αυτά θα διατίθενται με έκπτωση 40% στο κιόσκι i-paidi, No 261, στη HELEXPO, στα πλαίσια της έκθεσης Athens Home Expo 2019, κιόσκι 362.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Η Αναγέννηση είναι μια εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής, Αισθητικής Χειρουργικής και Αναγεννητικής Ιατρικής. Επιστημονικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος είναι ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας. Στα ιατρεία της Αναγέννησης, λύνονται προβλήματα αισθητικής, προσώπου, σώματος και δέρματος γενικότερα.

Γνώμονάς των ιατρείων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι η βελτίωση της ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ και ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ όσο γίνεται περισσοτέρων ανθρώπων σε εξαιρετικά προσιτές τιμές μέσα από ένα τεχνολογικά άριστο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον παρεχόμενη από ένα ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στην έκθεση Athens Home Expo θα προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες υπηρεσίες κοσμητικής ιατρικής για το πρόσωπο και το σώμα, στο κιόσκι 361.

 

Real schools

Η Real schools θα βρίσκεται φέτος στην 44 έκθεση home expo σε συνεργασία με το ipaidi με ειδικές προσφορές μόνο για την έκθεση! Με ειδική πλατφόρμα αγγλικών e-learning για παιδιά και ενήλικες και πλατφόρμα e-learning για μαθήματα πιστοποίησης ηλεκτρονικών υπολογιστών αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ. Τα εκπαιδευτήρια real schools θέλοντας να βοηθήσουν επιπλέον, εκτός από τις προσφορές που θα έχουν, θα χαρίζει το 20% των εσόδων στο i-paidi για να συνεχίσει το υπέροχο έργο που πραγματοποιεί εδώ και χρόνια! Σας περιμένουμε στο κιόσκι 362.

 

POWER OF NATURE

Συνδυάστε σώμα και πνεύμα με τον πιο ιδανικό τρόπο χρησιμοποιώντας ποιοτικά προϊόντα που θα σας αλλάξουν τη ΖΩΗ!!!

Εξισορρόπηση & ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος με τη δύναμη της φύσης! Ανακάλυψε μια μοναδική ευκαιρία καριέρας….

Σας περιμένουμε στο κιόσκι 361.

More Quality for your life

 

Σπίτι, Υγεία, Ομορφιά

Η δημιουργία αρμονίας σε σχέση με την φύση και τον εαυτό μας αποτελεί βασική αναζήτηση του σύγχρονου ανθρώπου. Το περίπτερο ” Σπίτι, Υγεία, Ομορφιά” έχει στόχο να ενημερώσει για παγκοσμίου κύρους προσεγγίσεις, φιλικές προς την φύση και το σώμα μας. Προσφέρει επιλογές στους επισκέπτες του, στους τομείς: οικολογικής διαχείρισης του νοικοκυριού μας, την άριστη ποιότητα του νερού που καταναλώνουμε, την παρασκευή της τροφής μας με την μέγιστη δυνατή διατήρηση των θρεπτικών συστατικών της, την συμπλήρωση της διατροφής μας, όπου χρειάζεται, με φυσικά συμπληρώματα διατροφής καθώς και κορυφαία προϊόντα αντιγήρανσης.

Δωρεά 20% των εσόδων στο δίκτυο i-paidi.

Σας περιμένουμε στο κιόσκι 361.

Share this...