i-paidiΔΕΠ-ΥΔράσεις (Ημερίδες)Κεντρική

Κύκλος ενημέρωσης ΔΕΠ-Υ: Κοινωνική Καινοτομία Διαχείρισης Διαφοροποιημένης Συμπεριφοράς Άγχους, ΔΕΠ-Υ στην Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 12, την Κυριακή 13 το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 9.30 το πρωί, η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και ο Επιστημονικός Φορέας i-paidi οργανώνουν επιμορφωτική Δράση με θέμα: «Κύκλος ενημέρωσης ΔΕΠΥ: Κοινωνική Καινοτομία Διαχείρισης Διαφοροποιημένης Συμπεριφοράς Άγχους, ΔΕΠΥ», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Γενικού Λυκείου Αντιμάχειας Κω.

Ζούμε την πολλαπλή διαφορά ποιότητας συμπεριφοράς παιδιών και ενηλίκων – δημιουργικότητα με απροσεξία σε κάποιες στιγμές, άγνοια της εμφανούς απάντησης σε κάποιες άλλες, πολυμήχανο μυαλό αλλά και ξεχασιάρικο, με επιθετικότητα ή κατάθλιψη.

Η σύγχρονη έρευνα διαπίστωσε ότι η δύσκολη αυτή συμπεριφορά συμβαίνει λόγω της Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητας, ΔΕΠΥ – και ότι είναι πολλαπλά διαχειρίσιμη.

Ο «Κύκλος ενημέρωσης ΔΕΠΥ: Κοινωνική Καινοτομία Διαχείρισης Διαφοροποιημένης Συμπεριφοράς Άγχους, ΔΕΠΥ», στην Αντιμάχεια, αναδεικνύει τη λύση με κοινωνική ευαισθησία, μέσα από τις εισηγήσεις και το διάλογο με επιστήμονες παγκόσμιας αποδοχής, οι οποίοι παρουσιάζουν τα επίκαιρα συμπεράσματα των ερευνών σχετικά με τη ΔΕΠΥ. Εξαιρετική σημασία παρέχει το workshop με ομοειδή ομάδα συμμετεχόντων και τον εισηγητή.

Ραντεβού λοιπόν με έκδηλη αγάπη στο παιδί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Γενικού Λυκείου Αντιμάχειας, το Σάββατο 12, την Κυριακή 13 το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 9.30.

Είσοδος Ελεύθερη

Share this...