i-paidiΔιαχείρισηΚεντρική

Βιωματικά Σεμινάρια για το «Χαρισματικό παιδί με ΔΕΠ-Υ & Μαθησιακές Δυσκολίες»

Δεν είναι πλέον μόνα τους, τα παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες ή/και ΔΕΠ-Υ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα). Οι επιστήμονες διεθνώς, ανακοινώνουν αποτελεσματικές λύσεις με παρέμβαση στο άγχος, στη διατροφή και στο περιβάλλον τους. Η Μαριάννα Λαγουμίδη, Ιδρύτρια του πανευρωπαϊκού Δικτύου για το παιδί με ΔΕΠ-Υ, το  ipaidi.gr, θα ενημερώσει γονείς, εκπαιδευτικούς και όποιους άλλους ενδιαφέρονται, και στο χώρο Βιωματικής Μάθησης EQI.

 

Ο EQI, από το 2001, με ευαισθησία και επαγγελματισμό, παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες στην εκπαίδευση παιδιών & γονιών. Στις «ζεστές» του αίθουσες θα συναντιέται η μαμά και ο δάσκαλος και η νηπιαγωγός και ο παιδοψυχολόγος με τον Εξειδικευμένο Συνεργάτη του i-paidi.gr.

 

Κύκλο ομιλιών, διαλόγου, σεμιναρίων και workshops οργανώνουμε για τη σχολική χρονιά 2017-2018. Οι συναντήσεις θα γίνονται μία φορά το μήνα! Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε σήμερα τους γονείς για το αύριο των παιδιών τους.  Έτσι  θα μπορέσουν να ενημερωθούν κατάλληλα και να υποστηρίξουν τον ρόλο τους μέσα στην οικογένεια με τις απαραίτητες δεξιότητες. Όσο νωρίτερα διαγνωστεί η Μαθησιακή Δυσκολία, η δυσκολία φιλίας και κοινωνικών σχέσεων, η επιθετικότητα, η ζήλια, η ΔΕΠ-Υ ή η τεμπελιά τόσο πιο εύκολα μειώνοναι!

 

Σχετική συζήτηση για το πρόγραμμα, τα θέματα, τα ενδιαφέροντα και τους συνεργάτες  θα γίνει την Παρασκευή 8/9 στις 20:00 στον χώρο του EQI στην Δάφνη, με ελεύθερη είσοδο (Μεγ. Αλεξάνδρου 7
πλατεία Καλογήρων, Δάφνη δίπλα στο μετρό (έξοδος Παπαναστασίου).

 

Δηλώστε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή λόγω της ολιγομελούς ομάδας εργασίας.

 

Επικοινωνείστε στα: 2109701151, 6932611200, info@i-paidi.gr .

 

 

i-paidi  +    EQI  = αγάπη για το παιδί

εκπαίδευση +  καθοδήγηση (παρέμβαση)

Share this...