Σκορπίνα σούπα

Υλικά

  • 3-πατάτες
  • 2-κρεμμύδια μεγάλο
  • 1-σέλινο
  • 4-καρότα
  • 2-ντομάτες κόκκινες
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1-κιλό σκορπίνα
  • 1 φλυτζανάκι ρύζι γλασέ
  • 1-λεμόνι, το χυμό

 

Εκτέλεση

  1. Βράζουν σε κατσαρόλα όλα τα λαχανικά μας με αλατοπίπερο, για μισή ώρα.
  2. Έπειτα βγάζουμε τα λαχανικά και βάζουμε τη σκορπίνα για 20 περίπου λεπτά.
  3. Στο μούλτι δουλεύουμε το σέλινο, τις ντομάτες, τα μισά καρότα και το κρεμμύδι, μισή πατάτα (όχι μεγάλη) κι ένα μικρό κομμάτι ψάρι. Αφού τα λιώσουμε καλά, τα ρίχνουμε στο ζουμί μας.
  4. Προσθέτουμε το χυμό ενός λεμονιού και το ρύζι που βράσει για δέκα λεπτά.
  5. Σερβίρουμε με αγάπη και χαμόγελο.

 

Καλή όρεξη σε όλους μας

Μοιραστείτε το...