i-paidiΔράσεις (Ημερίδες)ΔραστηριότητεςΚεντρική

17 – 19 Ιανουαρίου: Όλοι πάμε CARAVEL

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ i-paidi
και συνεργάτες
17-19 Ιανουαρίου 2020
DIVANI CARAVEL (MONEY SHOW)

Η Επιστημονική οικογένεια i-paidi με τους συνεργάτες-χορηγούς, σας περιμένουμε στο ξενοδοχείο Divani Caravel από τις 17-19 Ιανουαρίου 2020 (στην διοργάνωση του Money show), σε περίπτερα, από τις 10.00 έως τις 21.00.
Στα περίπτερα, θα συναντήσετε συνεργάτες για να συζητήστε θέματα σχετικά με το παιδί σας, με την υγεία «του μέσα» σας, την ευεξία, τις σύγχρονες εκδόσεις, την υγεία «του έξω» σας, και γενικά, λύσεις θα βρείτε για νάχει ισορροπημένη ζωή, η κάθε οικογένεια.

i-paidi : ΔΕΠ-Υ και καθημερινότητα

Ανατρέφεις χαρισματικό παιδί με ΔΕΠ-Υ;

Είσαι Παιδαγωγός με ξεχασιάρικο παιδί;

Σαν σβούρα κινείται συνέχεια το ανηψάκι σου;

Στο περίπτερό μας θα μιλήστε με επιστήμονες αλλά και εμπειρικούς, σχετικά με τη ψυχολογική ωριμότητα του παιδιού ώστε να μεγαλώνει με χαρά και με λιγότερο δικό σας προβληματισμό. Η ενημέρωσή σας και η σωστή παρέμβαση μειώνει ή και εξαφανίζει κάθε δυσκολία.

Η διατροφή επηρεάζει τους νευρώνες του εγκεφάλου του! Στην Ημερίδα Οι επιστήμονες θα καθοδηγήσουν για το είδος της διατροφής, η σεφ θα προτείνει συνταγές, η ψυχοπαιδαγωγός θα συμβουλέψει για τρόπο επικοινωνίας με το παιδί και η μαμά θα πει τη δική της εμπειρία.

Την Κυ 11.00-13.00, αίθουσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Β, θα ακούσουμε και θα συζητήσουμε «ΔΕΠ-Υ και καθημερινότητα: προκλήσεις και προτάσεις με άξονα τη διατροφή». Τιμητική συμμετοχή της Μυρσίνης Λαμπράκη.

Δίπλα στο i-paidi θα επισκεφτείτε:

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΗ: βιβλία, λευκώματα

Η εταιρεία μας

Οι “εκδόσεις Γρηγόρη”, ιδρύθηκαν το 1951 από τον Μιχαήλ Πέτρου Γρηγόρη και την σύζηγό του Κασσάνδρα Γρηγόρη.

Επιχείρηση οικογενειακή, με στίγμα την υπεύθηνη και σοβαρή παρουσία στο χώρο του βιβλίου, συμβάλλει απο της ιδρύσεως της στην εκπαιδευτική διαδικασία με βιβλία που απευθύνονται σε μαθητές, φοιτητές, σε εκπαιδευτικούς και στο ευρύτερο αναγνωστικό κοινό, σε συνεργασία με πληθώρα πανεπιστημιακών δασκάλων.

Ο προσανατολισμός των εκδόσεων είναι στους χώρους της φιλολογίας, της φιλοσοφίας, της παιδαγωγικής, της εκπαίδευσης, της ιστορίας, της γλωσσολογίας, της θεολογίας αλλά και στο καλό ποιοτικό παιδικό βιβλίο.

……………………………………………
Fanjewlery : επαγγελματικά δώρα & κοσμήματα

Δημιουργία και κατασκευή επαγγελματικών δώρων, από τη FANJEWLLERY. Πείτε το επαγγελματικό δώρο που φαντάζεστε – ο Φάνης και η Αμαλία θα το δημιουργήσουν. Είναι πρωτοπόροι!
Ημερίδα, το Σα 12.00-14.00, αίθουσα ΕΔΕΣΣΑ
…………………………………………………….
Εύ Ζήν: Υγεία-Ευεξία-Αντιγήρανση

Το σώμα μας είναι το σπίτι μας και έχουμε μόνο ένα!
Η διεπιστημονική ομάδα “Εύ Ζήν: σε αρμονία με τη φύση και τον εαυτό μας”, με την συνεργασία της Nutrilite, σας προσκαλεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα Έδεσσα (14.00 – 16.00), στην εκδήλωση με θέμα:”Υγεία-Ευεξία-Αντιγήρανση: μύθοι & αλήθειες για την αξία της τροφής & τα συμπληρώματα”. Θα εστιάσουμε στον ένα από τους τέσσερις βασικούς πυλώνες της υγείας, την διατροφή και πώς αυτή αλληλεπιδρά με τους άλλους τρείς, την άσκηση, τη θετική σκέψη και την επαρκή ξεκούραση, με στόχο το ῾ζην῾να βρεί το ῾εύ῾! Θα συζητήσουμε διαδραστικά για την Μεσογειακή διατροφή, πρακτικούς τρόπους εφαρμογής της για τον σημερινό πολυάσχολο άνθρωπο, οξείδωση και αντιγήρανση σε μοριακό επίπεδο καθώς και διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες (ΠΟΥ) για το αν και πότε χρειαζόμαστε και πώς επιλέγουμε κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες μας.

Ημερίδα το Σα 14.00-16.00, αίθουσα ΕΔΕΣΣΑ
………………………………………….
ΒΕMER: Φυσική Αγγειακή θεραπεία

Η επιστημονική ομάδα του BEMER, θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο
Divani Caravel από τις 17-19 Ιανουαρίου (στην διοργάνωση του Money show).
Bemer = Επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος θεραπείας, με δημοσιευμένες έρευνες και μελέτες και στο PubMed.
Ιδανικό για όλες τις ηλικίες χωρίς περιορισμούς και παρενέργειες!

Με μόνο 8 λεπτά άμεσα

Βελτιώνετε

• μικροκυκλοφορία

• αιμάτωση

• οξυγόνωση

• ανανέωση ιστών & κυττάρων

• αποτοξίνωση

• ανανέωση

• αυξάνετε η ενέργεια

• αυξάνετε η απόδοση

Επιτυγχάνετε:

Με την εφαρμογή της θεραπείας βελτιώνεται και η αγγειοκίνηση μας, η οποία επηρεάζεται από την ηλικία, το άγχος, την ακινησία και τις ασθένειες και βοηθά και στην ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, για αυτό και γινόμαστε ανθεκτικοί έναντι στις ασθένειες!
Το BEMER βελτιώνει την απόδοση μας και την ικανότητα συγκέντρωσης μας.
Αυξάνεται η αντοχή μας και ο αυτοέλεγχος μας . Βοηθά στην μείωση του στρες και του άγχους. Γενικότερα ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί αυτοίασης του οργανισμού μας. Μέρος των λειτουργιών που βελτιώνονται είναι και η ισορρόπηση των επιπέδων σάκχαρεως, χοληστερόλης κ.α.
Η εφαρμογή της θεραπείας BEMER βοηθά και στην αποτροπή της συσσωμάτωσης των ερυθρών αιμοσφαιρίων, διαλύει το γαλακτικό οξύ για αυτό και είναι ιδανικό και για τους αθλητές.

Σας προσκαλούμε στην ομιλία της επιστημονικού συμβούλου του BEMER
ιατρό Δρ. Ανδρούλλα Σπίριτου Κοντίδου M.D στις 19/01/20 ημέρα Κυριακή στις 14:00 στην αίθουσα Μυκήνες.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας θα γίνει και προβολή βίντεο.
Θα έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε και να μάθετε περισσότερα για την θεραπεία Bemer! Θα προσφέρονται δωρεάν θεραπείες!
Ελάτε να ακούσετε για την νέα επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδο θεραπείας BEMER = Την Φυσική Αγγειακή θεραπεία!

Στις 19/01/20 ημέρα Κυριακή στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στις 14:00 στην αίθουσα Μυκήνες.
Ομιλία από την
Δρ. Ανδρούλλα Σπίριτου Κοντίδου M.D.
Δερματολόγο – Δερματοχειρουργό – Αισθητική Δερματολογία
Επιστημονικό σύμβουλο της BEMER Ελλάδα & Κύπρο

Θα προσφέρονται δωρεάν θεραπείες!

Share this...