Τα αποτελέσματα του Workshop

Επιστημονικού επιπέδου workshop για τη ΔΙΑΤΡΟΦΗ του παιδιού, πραγματοποιήθηκε από τους συνεργάτες του πιστοποιημένου φορέα i-paidi, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στο DIVANI CARAVEL.

Υπήρξε πανελλαδικό ενδιαφέρον από φορείς, για σχετικές Δράσεις στον τόπο τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό από την πρόεδρο του i-paidi, Μαριάννα Λαγουμίδη, στους γονείς και τους επιστήμονες που συμμετείχαν. Εξήρε το ρόλο της καλής επικοινωνίας γονιού-παιδιού ώστε η διατροφή να παίξει το βέλτιστο ρόλο της.

Συνέχισε η Φρόσω Μπούτου, Phd, Μοριακή Βιολόγος, υπεύθυνη έρευνας στο i-paidi. Με απλό και λακωνικό τρόπο σχολίασε το όφελος ή τη βλάβη της τροφής στους νευρώνες του εγκεφάλου, στα παιδιά με ΔΕΠ-Υ.

Ακολούθησε η μαμά-Άννα Λαμπροπούλου, που έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που ο γιος της, το δεπάκι της, έτρωγε όλες της τροφές.

Τέλος, η παγκοσμίου φήμης σεφ και πολυγραφής συγγραφέας Μυρσίνη Λαμπράκη έδωσε συνταγές σχετικές, έδωσε tips για το μαγείρεμα του νόστιμου, γεμάτου υγεία γεύματος.

Διάλογος και σχόλια και προσωπικές εμπειρίες και ερωτήματα έλαβαν χώρα σε όλο το 2ωρο!

Ενθουσιάστηκαν όλοι και συμφώνησαν τη συμμετοχή στην επόμενη συνάντηση στις 3 Φεβρουαρίου, στην Κηφισιά.

 

 

Μοιραστείτε το...