i-paidiΔώραΘέατροΚεντρικήΠροσφορέςΠροτάσειςΨυχαγωγία

ΔΩΡΟ 5 Προσκλήσεις: ΘΕΑΤΡΟ ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ για τα παιδιά

 

Το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ μελέτησε αυτή την επίκαιρη μορφή που αρχίζει από τηλέ-…. (τηλεργασία, τηλε-διδασκαλία, τηλε-διάσκεψη) και διαμόρφωσε μία νέα δραστηριότητα που έρχεται στο σπίτι με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού και software που διαθέτει το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ.

Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία, έρχεται από το Θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ ένα θέατρο για παιδιά και απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, σε παιδιά και γονείς!

 

Τα Παραμύθια της οθόνης

Δεν είναι παραμύθια που απλώς διαβάζει ένας ηθοποιός μπροστά σε μια οθόνη, δεν είναι παλιές σκονισμένες μαγηνητοσκοπημένες παραστάσεις, είναι μία καινούργια θεατρική παράσταση- πρόταση!

Τα παραμύθια της οθόνης είναι μια ολοκληρωμένη δραστηριότητα που γίνεται μέσα στο σπίτι με επίκεντρο μια χαριτωμένη παιδική θεατρική παράσταση.

Οικογένειες (από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό) απλά δηλώνουν συμμετοχή και δίνουν e-mail και τηλέφωνο.  Απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει υπολογιστής και σύνδεση στο internet.

Το θέατρο και η ηθοποιός/παιδαγωγός ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΘΑΝΟΥ επικοινωνούν μαζί τους πριν την παράσταση και  ενημερώνουν για τις τεχνικές λεπτομέρειες που είναι απλές και στέλνουν συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό με προτεινόμενες δραστηριότητες για τα παιδιά, σε σχέση με τη θεματολογία της παράστασης.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή γίνεται η παράσταση. Ξεκινάει με  τη ΣΥΝΔΕΣΗ και τη ΓΝΩΡΙΜΙΑ με τα παιδιά και τους γονείς. Εμείς από το θέατρο και σεις από το σπίτι.

Ειδική μέριμνα δόθηκε για τα παιδιά με δυσκολία συμπεριφοράς.

Η ηθοποιός διευθύνει αυτό το παιχνίδι που καλλιεργεί την κοινωνικότητα των παιδιών πέρα από τη θεατρική παιδεία (έστω και από απόσταση). Παιδιά και γονείς που μπορεί να τους χωρίζει μεγάλη απόσταση, γνωρίζονται μιλούν, παίζουν και γίνονται φίλοι.

Όλο το επιτελείο του θεάτρου ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ είναι παρών, τεχνικοί και ηθοποιός είναι έτοιμοι, να παίξουν στην παράσταση « ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ» (διάρκεια 30’), με LIVESTREAMING

 

Μετά από την παράσταση

Παιδιά και ηθοποιός συζητάνε μετά την παράσταση και εμπνέονται για να δημιουργήσουν μια ζωγραφιά, μια χειροτεχνία, ένα τραγούδι, ένα ποιηματάκι,  ένα χορό. Μόνο τα παιδιά 4-9 ετών και οι γονείς τους παρακολουθούν από το σπίτι.

Αποκλειστικά για συγκεκριμένο αριθμό οικογενειών.

 

Δηλώστε τη συμμετοχή σας για τα επόμενα 2 ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ στις 11.30 π.μ. στo τηλέφωνο 6932611200 ή στο mail lagoumidim@i-paidi.gr .

Share this...