i-paidi

Το i-paidi πέταξε στο Λονδίνο

Η πρωτοποριακή και καινοτόμα ενημέρωση στους πολίτες της Αττικής από την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ i-paidi και την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ σχετικά με τον covid19 και τα δημιουργικά παιδιά με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα, παρουσιάστηκε στο HELLENIC TV του Λονδίνου, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου.

Το πιστοποιημένο Δίκτυο επιστημόνων i-paidi πραγματοποιεί τώρα online σεμινάρια που ακολουθούνται από διάδραση, workshops, ώστε με το διάλογο να διευκρινιστεί κάθε απορία γονιών και εκπαιδευτικών στην Αττική. Συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Αττικής, η πρώτη που αγαπάει τον άνθρωπο και κατανόησε τη συσχέτιση covid19 και ψυχολογία παιδιών με ΔΕΠ-Υ.
Η έγκριτη δημοσιογράφος του HELLENIC TV, Βασούλα Χριστοδούλου, υποδέχτηκε τη Μαριάννα Λαγουμίδη, πρόεδρο i-paidi και ψυχοπαιδαγωγό ΔΕΠ-Υ και τον Γεώργιο Πατούλη, Περιφερειάρχη Αττικής και γιατρό. Αποθέωσε δε, την εξαιρετική προσφορά τους η οποία βασίζεται στις γνώσεις τους και στην αγάπη τους για τους πολίτες.
Οι καλεσμένοι απάντησαν σε πολλά ερωτήματα όπως:
– «Ποιο ήταν τι κίνητρο της συνεργασίας σας;»
– «Η ευαισθησία σας για τη ΔΕΠ-Υ σχετίζεται με το ποσοστό των παιδιών με Διαταραχή;»
– «Τίθενται προϋποθέσεις για διεθνή επικοινωνία και διάδραση;»
– «Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια σχετικά με τη ΔΕΠ-Υ;»
Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, όπως και σε πολλά άλλα βλέπετε στο link που ακολουθεί!

Η παροικία της Ελλάδας στο Λονδίνο ενθουσιάστηκε καθώς η Ελλάδα είναι πρωτοπόρος και στην ολιστική παρέμβαση στη ΔΕΠ-Υ! Σύντομα θα ανακοινωθούν νέες συνεργασίες και Δράσεις από τους παραπάνω Φορείς..

Share this...