Ατζέμ πιλάφ με συκωτάκια
- 9 Μαρτίου, 2022
- 0
Ευχαριστούμε τη φίλη Ειρήνη Ιππειώτη Η διατροφή των παιδιών με ΔΕΠ-Υ πρέπει να είναι μια ισορροπημένη υγιεινή διατροφή, ο οποία τους παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για
Ευχαριστούμε τη φίλη Ειρήνη Ιππειώτη Η διατροφή των παιδιών με ΔΕΠ-Υ πρέπει να είναι μια ισορροπημένη υγιεινή διατροφή, ο οποία τους παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για
Ευχαριστούμε τη φίλη Ειρήνη Ιππειώτη
Η διατροφή των παιδιών με ΔΕΠ-Υ πρέπει να είναι μια ισορροπημένη υγιεινή διατροφή, ο οποία τους παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη σωστή σωματική και νοητική τους λειτουργία. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την οργάνωση του φαγητού των παιδιών με ΔΕΠ-Υ.
Σήμερα, ας δοκιμάσει η οικογένεια το νόστιμο και υγιεινό ατζέμ πιλάφ.
Τσιγαρίζουμε με λάδι μια φωλιά φιδέ.
Ρίχνω το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα γυρίζω μέχρι να ξανθύνουν.
Προσθέτω το ρύζι καρολίνα, το μισό λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και 3 κούπες νερό ή ζωμό από κρέας για να βράσει μέχρι να μην υπάρχει κάτι υγρό στην κατσαρόλα. Κλείνω τη φωτιά και βάζω μια κουταλιτσα φρέσκο βούτυρο για γεύση και άρωμα.
Το σκεπαζω.
Ζεσταίνω καλά 3 κ.σ. ελαιόλαδο και τσιγαρίζω τα κομμένα συκωτάκια.
Τα προσθέτω στη κατσαρόλα, με τη σπιτική κέτσαπ και μια σκελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο.
Καλή όρεξη το ατζέμ πιλάφ.
Φωτογραφία: Pixahive