i-paidiΔΕΠ-ΥΚεντρική

Ομάδα Αγάπης i-paidi: Ξανά μαζί

Η Ομάδα Αγάπης i-paidi είναι παρέα φίλων για να  ενημερώνει και να απαντά εκλαϊκευμένα αλλά και επιστημονικά σχετικά με τεχνικές διαχείρισης στη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα, ΔΕΠ-Υ.

Για 3η χρονιά, ξεκινάμε ξανά τις online συναντήσεις. Στόχος της Ομάδας μας είναι να  μαθαίνουμε πρακτικές λύσεις, να αλληλο-υποστηριζόμαστε, να συζητάμε με χιούμορ, να επικοινωνούμε φιλικά και να βρίσκουμε απαντήσεις στις απορίες ανατροφής του δημιουργικού 3χρονου παιδιού, του έφηβου και τους ενήλικα με ΔΕΠ-Υ. Μέχρι σήμερα, 4.600 γονείς συμμετείχαν με φυσική παρουσία στις 54 Ημερίδες στην Ελλάδα, 11.400 συμμετείχαν στα webinars με το Υπουργείο Παιδείας και το Οικογένειας, 25.950 είναι οι επαφές στα social media και όλοι μοιραζόμαστε αγάπη!

Η Ομάδα Αγάπης i-paidi αποτελείται από μαμάδες & μπαμπάδες, νηπιαγωγούς, δασκάλους, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, φοιτητές και ενήλικες με ΔΕΠ-Υ.

Η επιθετικότητα αυξήθηκε υπερβολικά. Οι ανάγκες παγκοσμίως είναι πολλαπλές, ειδικά τώρα στην μετα-covid εποχή, καθώς 1:8 παιδιά γεννιέται με ΔΕΠ-Υ και ίσως με αναπτυξιακές διαταραχές που συνυπάρχουν λόγω συννοσηρότητας. Αποτέλεσμα είναι το άγχος, η ελλειπής απόδοση στο σχολείο, οι μειωμένες κοινωνικές σχέσεις, η απογοήτευση, το διαζύγιο, η κατάθλιψη και η κληρονομική συνέχιση τής ψυχικής διαταραχής.

Υπάρχει λύση;

Βεβαίως. Μεγάλη βοήθεια παρέχει η έγκαιρη παρέμβαση και η ενημέρωση.

Το στίγμα της ΔΕΠ-Υ προκαλούσε δυστυχία στην ενηλικείωση, σε πολλά ευφυή παιδιά.

Οι συναντήσεις στην Ομάδα Αγάπης i-paidi γίνονται διαδικτυακά (για ευκολότερη συμμετοχή) με δυνατότητα  της τελευταίας να γίνει δια ζώσης και απολαμβάνουμε:

  1. Ενημέρωση Βιωματική θεωρίας, Τεχνικές και Διάλογος, με εξειδικευμένο επιστήμονα τη 1η και την 3η Δευτέρα κάθε μήνα, 19.00-20.30 και
  2. Workshop για καθοδήγηση και διαχείριση περιπτώσεων ΔΕΠ-Υ με στοχευμένα θέματα, από εξειδικευμένο επιστήμονα, για να λύνονται οι προσωπικές απορίες όλων των μελών της Ομάδας την 3η Δευτέρα κάθε μήνα, 19.00-20.30.

Συμμετέχουμε 1,5-ωρίτσα, 2-φορές το μήνα, έως τέλος Ιανουαρίου, με κόστος 18ευρώ το μήνα (18Χ3). Εσείς που αγαπάτε τον εαυτό σας, τα δημιουργικά παιδιά σας, τους έξυπνους εφήβους και ενήλικες με ΔΕΠ-Υ, δηλώστε συμμετοχή στην Ομάδα Αγάπης i-paidi εδώ.

Ημερομηνία 1ης συνάντησης: 21 Οκτωβρίου 2024

Καλή μας online συνάντηση

Share this...