ΔιαχείρισηΔραστηριότητεςΠροτάσειςΣυμβουλέςΨυχαγωγία

Έκθεση εναλλακτικών διακοπών για το παιδί με ΔΕΠ-Υ και την οικογένειά του

Οι διακοπές των παιδιών απαιτούν προσοχή. Ειδικότερα, τα παιδιά με ΔΕΠ-Υ και οι οικογένειές τους έχουν ξεχωριστές απαιτήσεις που το Δίκτυο i-paidi.gr  ικανοποιεί από το 2015. Το χαρισματικό παιδί με ΔΕΠ-Υ χρειάζεται ξενοδοχεία, δωμάτια, διαμερίσματα με χώρο εξωτερικό ώστε να μην νοιώθει εγκλωβισμένο. Ιδανική λύση είναι στούντιο με μεγάλο κήπο, θάλασσα,  μικρές εκδρομούλες συνδυασμένα με υγιεινή διατροφή.

 

Οι επαγγελματίες που διαχειρίζονται τέτοιους χώρους, τους προβάλλουν επικοινωνώντας μαζί μας στο 2106778528, 6932611200 και στο info@i-paidi.gr.

Όλοι όσοι συμμετείχαμε στην Mediterranean International Tourism Exhibition (Μ.Ι.Τ.Ε.), στο ξενοδοχείο Electra Metropolis, θα
καλύψουμε τη Διεθνή Μεσογειακή έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 22 Οκτωβρίου 2017, στο MEC Παιανίας. Και “Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά” για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και για το κοινό που λατρεύει τις αποδράσεις. «Ο ενθουσιασμός και η ζήτηση για Εναλλακτικές των προηγουμένων ετών λειτουργεί ως κίνητρο για να συνεχίσουμε.

 

“Η Mediterranean International Tourism Exhibition θα γίνει θεσμός, τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καραχρήστος πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Μ.Ι.Τ.Ε. κατά την διάρκεια παρουσίαση της. Για εμάς η Μ.Ι.Τ.Ε., συνέχισε, είναι μία δημιουργική πρωτοβουλία που φιλοδοξούμε να αποτελέσει το κομβικό σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του Τουρισμού και στόχος μας είναι να εδραιωθεί μέσα στις πρώτες Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις στον κόσμο. Ξεκινάμε με περισσότερους από 350 εκθέτες από Ελληνικούς και ξένους προορισμούς, 250 επιλεγμένοι buyers και θα υποδεχτούμε πάνω από 30.000 εμπορικούς επισκέπτες και κοινό. Ξεκινάμε δυνατά για να πάμε ψηλά την Ελλάδα στην Διεθνή Τουριστική και μεταβαλλόμενη σκακιέρα”.

 

“Είναι μία έκθεση διεθνοποιημένη, επεσήμανε στον σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος  της fedHATTA Λύσανδρος Τσιλίδης. Η Μ.Ι.Τ.Ε. απαντάει στις εξελίξεις στο μέτωπο του Τουρισμού στην ιδιαίτερη περιοχή της Μεσογείου που προέρχονται από τις συνεργασίες Ελλάδος, Ισραήλ, Κύπρου. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι τις ημέρες της έκθεσης, η Αθήνα θα είναι το κομβικό σημείο του Τουρισμού στην Μεσόγειο”.

 

Προορισμοί, αγορές, τάσεις, καινοτομίες και μέθοδοι προώθησης της επιχείρησεις σας. Ολα τα σύγχρονα εργαλεία. Εκπαιδευτικά σεμινάρια για την βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών, ημερίδες, club μελών, συναντήσεις Β2Β, Workshops, προσαρμοσμένα στις νέες απαιτήσεις και ευκαιρίες για τους επαγγελματίες. Και πολλές ευκαιρίες για τους επισκέπτες -με δωρεάν είσοδο- για “έξυπνες διακοπές”. Διαγωνισμοί, κληρώσεις, δώρα με δωρεάν διαμονή, ταξιδιωτικά πακέτα, ελκυστικές προσφορές και γενναίες εκπτώσεις για κρατήσεις διακοπών μέσα στην Εκθεση και άλλα πολλά που θα σας αποκαλύπτουμε σταδιακά στην πορεία.  “Τιμώμενη περιοχή” για το 2017 είναι η Ελλάδα. Παραθαλάσσιοι και ορεινοί προορισμοί, city break, long weekend, ξενοδοχεία, ξενώνες, ταξιδιωτικά γραφεία, θαλάσσιος Τουρισμός, κρουαζιέρα, γαστρονομία, εναλλακτικές δραστηριότητες, πράσινος Τουρισμός, ιατρικός, θρησκευτικός Τουρισμός, πολιτισμός, μεταφορές, τεχνολογία, εταιρείες real estate, τροφίμων και ποτών.
Η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους Εκθέτες, οι προκαθορισμένες σημαντικές συναντήσεις τους με κορυφαίους tour operators από παραδοσιακές και αναδυόμενες αγορές, η δυναμική, λειτουργική και αισθητικά άρτια παρουσία των περιπτέρων εξασφαλίζουν την επιτυχία της διοργάνωσης. Στην Mediterranean International Tourism Exhibition οι Εκθέτες θα ενημερώνονται για τις παγκόσμιες τάσεις και τα σύγχρονα εργαλεία στον Τουρισμό από συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ; 

Μέσα από την 4ήμερη συμμετοχή σας στην Εκθεση έχετε την δυνατότητα να προγραμματίσετε σημαντικές συναντήσεις με βασικούς αγοραστές της Τουριστικής βιομηχανίας, να δείξετε το εμπορικό σας σήμα σε δυνητικούς πελάτες και να αξιοποιήσετε την προβολή σας μέσω επιλεγμένων ενεργειών της Μ.Ι.Τ.Ε. όπως μέσω διαδικτύου, συνεδρίων, επαφών Β2Β και του club των αγοραστών ώστε η επιχείρηση σας ή ο προορισμός να ενδυναμώσουν την θέση τους στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Προορισμοί: Ελληνικοί και ξένοι προορισμοί, Περιφέρειες, Δήμοι.

Διαμονή: Καταλύματα όλων των κατηγοριών, ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, resort, αγροτικά.

Μεταφορές: Αεροπορικές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρείες, rent a car.

Τεχνολογία: Εταιρείες κρατήσεων web booking, ολοκληρωμένα συστήματα ηλεκτρονικής διαχείρισης ξενοδοχείων, software.

Τουριστικά Γραφεία: Σ’ ένα χώρο “πάρκο” για την καλύτερη εξυπηρέτηση επαγγελματιών και κοινού. Ειδικά πακέτα προσφορών τις ημέρες της Εκθεσης.

Πολιτισμός: Αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, χώροι τέχνης και Πολιτισμού.

Ιατρικός Τουρισμός και Spa: Ειδικός χώρος για εταιρείες με ιατρικό Τουρισμό, ιαματικές πηγές και εναλλακτικές θεραπείες.

Χειμερινές δραστηριότητες: Χιονοδρομικά κέντρα και εταιρείες με δραστηριότητες χειμερινού Τουρισμού.

Θεματικές διαδρομές: Ειδικές μορφές Τουρισμού, με βιωματικές εμπειρίες για απαιτητικούς ταξιδιώτες. Θρησκευτικές διαδρομές, εναλλακτικές δραστηριότητες.

Νησιωτική Ευρωπαϊκή διαδρομή: Υathing, ενοικιαζόμενα σκάφη.

Γαστρονομία και Οίνος: Διαδρομή με γεύσεις και αρώματα από τοπικά προϊόντα και κρασιά απ’ όλη την Ελλάδα.

 

ΧΩΡΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ:

Συνέδρια και ημερίδες που θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια της Εκθεσης σε αίθουσα με πάνω από 500 καθίσματα.

Τα προγραμματισμένα εκπαιδευτικά/ενημερωτικά σεμινάρια της Εκθεσης.

Τις Β2Β, επιχειρηματικές συναντήσεις.

Ράδιο/TV, για on line ραδιοφωνική κάλυψη όλο το διάστημα της Εκθεσης και web tv.

Press Room, με σύγχρονα μέσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων, bloggers.

 

Η Mediterranean International Tourism Exhibition (Μ.Ι.Τ.Ε.) τελεί υπό την αιγίδα των: Υπουργείου Τουρισμού, Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Υπουργείου Αγροτικής Οικονομίας, Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), Ενωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.), Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), Ομοσπονδίας Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος (fedHATTA), Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.), Ενωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής, Αργοσαρωνικού (Ε.Ξ.Α.-Α.Α.), Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.), Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (Σ.Δ.Ι.Π.Ε.), Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.), Eυρωπαϊκής Ενωσης Νησιωτικών Επιμελητηρίων -INSULER, Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (Ε.Π.Ε.Σ.Τ.).

 

Την Mediterranean International Tourism Exhibition (Μ.Ι.Τ.Ε.), διοργανώνει η Mact Media Group, μία σύγχρονη εταιρεία που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την υλοποίηση κάθε είδους project.

 

Πληροφορίες για την Εκθεση:
i-paidi.gr
υπεύθυνη: Κατερίνα Μαμάκου
Τηλέφωνο +30 2106778528, 6932611200
email: info@i-paidi.gr
www.i-paidi.gr

Share this...