Αραβική πίτα με γαρίδες
Νόστιμο κι εξωτικό φαγητό, για παιδιά και για μεγάλους. Ειδικά, τα «ατίθασα» παιδιά με Διάσπαση Προσοχής θα το λατρέψουν.
Υλικά
4 αραβικές πίτες
½ αγγούρι κομμένο κάθετα
150 γρ. γαριδούλες ξεφλουδισμένες
4 κ.σ. κοφτές γιαούρτι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις γαριδούλε για 20 λεπτά, μετά βγάζουμε το κέλυφος και τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
Χωρίζουμε σε 4 μέρη τις γαρίδες και το αγγούρι.
Ανοίγουμε τη μία πίτα, πάνω στον πάγκο-εργασίας. Απλώνουμε τη μία ομάδα από τις γαριδούλες και το αγγούρι. Προσθέτουμε αλατάκι και πιπεράκι. Μετά απλώνουμε 1 κ.σ. γιαούρτι. Τέλος τυλίγουμε την πίτα. Μετά την κόβουμε διαγώνια σε μικρές μερίδες.
Το ίδιο επαναλαμβάνουμε και με τις υπόλοιπες αραβικές πίτες.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
Ενδείκνυται για γεύμα, για κολατσιό και για δείπνο!!!