i-paidiΚεντρική

Education Festival 2017 «Σπουδάζω Ελλάδα»

Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου

 

Education Festival 2017 «Σπουδάζω Ελλάδα»

 

Divani Caravel 8 & 9 Σεπτεμβρίου

 

Οι σπουδές αποτελούν ένα σημαντικό σταυροδρόμι ζωής, για το οποίο το skywalker.gr διοργανώνει το Education Festival 2017.

 

Πρόκειται για μία απόπειρα χαρτογράφησης του τοπίου της δευτεροβάθμιας και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα σήμερα. Οι αρμόδιοι φορείς, φροντιστήρια, εκπαιδευτήρια, κολέγια, συγκεντρώνονται σε έναν χώρο για ένα διήμερο γνωριμίας και ενημέρωσης, ενώ οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι φωτίζουν τα δημόσια curricula και τα προσαρμόζουν στις ανάγκες της εργασίας και της τεχνολογίας. Από το φεστιβάλ δεν λείπουν και επιμέρους δράσεις προσανατολισμού και επιμόρφωσης μέσα από επίκαιρα σεμινάρια και workshops όπως του i-paidi.

 

Το Education Festival 2017 θα λάβει χώρα στο Divani Caravel στις 8 & 9 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 19:00.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

 

Σκοπός του Education Festival 2017 είναι η ανάδειξη των εγχώριων σπουδών ως συνειδητής και πρώτης επιλογής με βάση όσα προσφέρει ο δημόσιος και ο ιδιωτικός χώρος της εκπαίδευσης στην Ελλάδα σήμερα.

 

Σκοπός του i-paidi.gr είναι η ενημέρωση σχετικά με  το:”ποιες σπουδές πρέπει να κάνει ο έφηβος με ΔΕΠ-Υ & Μαθησιακές Δυσκολίες”! Θα μιλήσουμε για “ποιες σπουδές σε οδηγούν να διαχειρίζεσαι παιδιά και ενήλικες με ΔΕΠ-Υ και Μαθησιακές Δυσκολίες”.

Πού: στο Divani-Caravel Hotel.
Πότε: την Παρασκευή 8 /9 στις 11.00 το πρωί.
Θα ακολουθήσει συζήτηση

 

Μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γονείς, πτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές,  άτομα που ενδιαφέρονται για τη διά βίου μάθηση, εκπαιδευτικοί, σύμβουλοι, coaches, εκπαιδευτικοί και θεσμικοί φορείς, ιδρύματα, κολέγια και οργανισμοί, καθώς και δημόσια πανεπιστήμια και πανεπιστημιακοί καθηγητές θα συναντηθούν σε ένα διήμερο αφιερωμένο στις σπουδές στην Ελλάδα.

 

 

 

 

Στον συνεδριακό χώρο ο επισκέπτης θα παρακολουθήσει πάνελ με ομιλίες και συζητήσεις που θα παρουσιάζουν προβληματισμούς, νέες τάσεις και λύσεις σε θέματα εκπαίδευσης, μάθησης και ζητήματα της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας. Οι ομιλίες ξεκινούν και τις 2 ημέρες στις 11:00 και λήγουν στις 18:00.

 

Επιπρόσθετα στον συγκεκριμένο χώρο στο κλείσιμο του συνεδρίου θα προβληθεί video με την εξέλιξη της εκπαίδευσης στην Ελλάδα όπως αυτή αποτυπώνεται στον ελληνικό κινηματογράφο, ενώ, τέλος, θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής  τιμητικών διακρίσεων την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

 

Παράλληλα το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν workshops όλο το διήμερο από τις 11:00 έως τις 17:00.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου και των workshops και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://festival.edu.gr/.

Η διοργάνωση του φεστιβάλ πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

 

Υπό την Αιγίδα:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ

 

Χορηγοί:

 

E-LEARNING ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Κ.Π.Α.), ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

 

Υποστηρικτές:

NEW YORK COLLEGE, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ | THE CULINARY CENTER & COOKERY CLUB, DEPORTIVO PUBLISHING, PEOPLECERT

Χορηγοί Επικοινωνίας:

MAD, MAD RADIO, INSIDER.GR,  ΕΠΙΧΕΙΡΩ, ΑΜΑΡΥΣΙΑ, THAT’S LIFE, NEOPOLIS.GR, ELTNEWS, OFF RADIO.GR, LIGHT-RADIO.NET, E-STAGE.GR, EDUADVISOR.GR, GOSEMINARS.GR,  GAMESPACE, SCHOOLS.GR,  INFOSPOUDES.GR, SKYWALKER  EDUCATION

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 227, mkatsaprini@skywalker.gr

Share this...