i-paidiΑΝΝΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

i-paidi: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!

Γράφει η δημοσιογράφος:  Άννα Ματθαίου
Επιστημονική επιμέλεια η ψυχοπαιδαγωγός: Μαριάννα Λαγουμίδη

Πριν από μερικά χρόνια δημιουργήθηκε μία παρέα, η παρέα αυτή έγινε επιστημονική ομάδα κι όλοι μας γίναμε συνεργάτες!

Έτσι τ’ όνειρο της Μαριάννας Λαγουμίδη ν’ ασχοληθεί με τα παιδιά με ΔΕΠ-Y έγινε πραγματικότητα. Δημιούργησε το δίκτυο  i-paidi, με πολλούς επιστήμονες που λατρεύουν το παιδί, για όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τώρα, όλοι μαζί, αγαπήσαμε τα παιδιά σας, τα κάναμε δικά μας παιδιά, προσπαθούμε να βρούμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα που τα απασχολεί κι απασχολεί κι εσάς. Συζητήσαμε μαζί σας συχνά, σε συνέδρια, σεμινάρια, ομιλίες. Οργανώνουμε επιστημονικές ημερίδες, συνεντεύξεις και διαλέξεις.

Μάθαμε να παίζουμε δημιουργικά, μέσα από το μοναδικό βιβλίο της Μαριάννας Λαγουμίδη «Έλα να παίξουμε μαζί» που περιλαμβάνει 52 παιχνίδια για παιδιά με ΔΕΠ-Υ.

Δημιουργήσαμε θυρίδα επικοινωνίας (newsletter) για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα τελευταία επιστημονικά νέα που αφορούν εσάς και τα παιδιά σας!

Συζητάμε και συμβουλεύουμε μέσα από το επιστημονικό site i-paidi, μοιράζουμε δώρα κι αγάπη πολλή!! Δίνουμε λύσεις στις απορίες σου και χώρο στις μαρτυρίες σου! Διοργανώνουμε εκδηλώσεις και θεατρικά παιχνίδια, σκορπάμε χαρά! Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία σου, βρίσκουμε επιστημονικές μεθόδους και τρόπους προσέγγισης των χαρισματικών παιδιών με ΔΕΠ-Υ.

Δημιουργούμε συνεχώς τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις (τεστ αξιολόγησης, επιστημονικές συνεργασίες, επίσημες αιγίδες έγκυρων αναγνωρισμένων φορέων, πιστοποιητικό ISO).  Επισκεφτόμαστε σχολεία, μιλάμε με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, σας ακούμε και καταγράφουμε τα προβλήματά σας σε όλη την Ελλάδα!

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας σε ότι αφορά εσάς και το χαρισματικό παιδί με ΔΕΠ-Υ!

2106778528, lagoumidim@i-paidi.gr

Share this...