Κόκορας του σεφ και της ΔΕΠ-Υ
- 28 Νοεμβρίου, 2019
- 0
Υλικά 1 μεγάλο κόκορα κομμένο σε μέτριες μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 φλιτζάνια ντομάτα φρέσκια, τριμμένη ή κονκασέ 1 φλιτζάνι λευκό κρασί ξηρό 1,5 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
Υλικά 1 μεγάλο κόκορα κομμένο σε μέτριες μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 φλιτζάνια ντομάτα φρέσκια, τριμμένη ή κονκασέ 1 φλιτζάνι λευκό κρασί ξηρό 1,5 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
Υλικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καλή Όρεξη!